SPORT 19 octombrie 2022

Patru partide, patru victorii pentru juniorii de la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 739 vizualizări

Weekendul trecut a fost unul perfect pentru echipele de juniori ale clubului Sepsi OSK, care s-au impus în toate cele patru partide disputate.

La debutul în Liga Elitelor U15, Seria 2, Sepsi OSK a câștigat în deplasare, rezultat 5-1, pe terenul echipei AFC Odorheiu Secuiesc. Golurile victoriei au fost reușite de Fodor (dublă), Mihoreanu, Spînu și Batzula. În următoarea etapă, Sepsi OSK va evolua tot în deplasare la CS Viitorul Gheorgheni.

În Liga Elitelor U16, Seria 1, Sepsi OSK a învins, pe propriul teren, pe LPS Iași cu rezultatul de 6-3. Sandu a marcat patru goluri, celelalte două reușite aparținând jucătorilor Varga și Gal. Cu patru victorii și o remiză, Sepsi OSK ocupă poziția a șaptea în clasamentul seriei.

O frumoasă victorie a obținut Sepsi OSK și în Liga Elitelor U17, Seria Vest, 4-0 în deplasare la ACS Viitorul Cluj. Cele patru reușite au aparținut jucătorilor Bena (dublă), Bartha și Gyulai. În clasamentul seriei, Sepsi OSK ocupă poziția a opta cu un total de 13 puncte.

Tot la Cluj-Napoca, dar în Liga de Tineret, Sepsi OSK a trecut de aceeași ACS Viitorul Cluj, cu rezultatul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Ene în prima repriză. Sepsi OSK, după nouă etape disputate, ocupă locul șapte în Seria Vest cu 14 puncte acumulate.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.