SPORT 16 mai 2023

Patru medalii obținute de CSM Sfântu Gheorghe, la „Cupa Ronin 2023, Ju-Jitsu”

de Marius Raczek | 12536 vizualizări

În perioada 12–14 mai 2023, Sala Polivalentă din Târgu Mureș a fost gazda „Cupei Ronin la Ju-Jitsu”, ediția a II-a, o competiție la care Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a obținut un total de patru medalii.

„Cupa Ronin 2023” a adunat la start sportivi din întreaga țară. Aproximativ 570 de participanți, reprezentând 21 de cluburi, au luat parte la toate formele competiționale de ju-jitsu (fighting, ne-waza BJJ, demonstrativ-clasic și show), fiecare sportiv având dreptul să participe la maxim trei probe competiționale.

CSM Sfântu Gheorghe a fost reprezentată la această competiție de trei sportivi, pregătiți de antrenorii Cristina și Petru Oltean. Rezultatele acestora au fost următoarele: Onișoru Gabriela - Locul I medalie de aur la categoria -63kg/U16 ani și Locul II, medalie de argint la categoria -63 kg/U18 ani; Stănciuleasa Alexandru - Locul I, medaliat cu aur la categoria -42 kg/U12 ani și Stănciuleasa Adrian - Locul II, medaliat cu argint la categoria -60 kg/U16 ani.

Bilanțul participării, două medalii de aur și tot atâtea de argint, este un succes pentru CSM Sfântu Gheorghe, clubul ținând să aducă mulțumiri tuturor celor care au contribuit la obținerea acestor rezultate și, în mod special, părinților acestor sportivi, care au suportat toate cheltuielile de deplasare și participare la această competiție de anvergură națională.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.