SPORT 21 februarie 2011

Patru medalii la Campionatul Național de Atletism pentru CSM Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 556 vizualizări
Patru medalii au adunat tinerii atleți de la CSM Sfântu Gheorghe cu ocazia Campio­natelor Naționale de Sală Seniori – Tineret desfășurate la sfârșitul săptămânii la București. Singura medalie în concursul de seniori i-a revenit lui George Halapciuc, sosit al treilea la 800 de metri, cu timpul de 1 minut 52 de secunde și 27 de sutimi. Cele mai multe medalii, trei la număr, au fost obțiunte la tineret. La 1500 de metri

Patru medalii au adunat tinerii atleți de la CSM Sfântu Gheorghe cu ocazia Campio­natelor Naționale de Sală Seniori – Tineret desfășurate la sfârșitul săptămânii la București.

Singura medalie în concursul de seniori i-a revenit lui George Halapciuc, sosit al treilea la 800 de metri, cu timpul de 1 minut 52 de secunde și 27 de sutimi.

Cele mai multe medalii, trei la număr, au fost obțiunte la tineret. La 1500 de metri băieți, Răzvan Strâmbu s-a clasat pe locul 3, alergând finala în 3 minute 59 secunde și 25 de sutimi. La 400 de metri tineret, succes lăudabil pentru talentatul Florin Purcea care a sosit și el al treilea, în 50 de secunde și 5 sutimi. Strălucirea medaliei ar fi putut fi alta, însă Purcea a fost dezavantajat de înălțime, sala din București oferind condiții improprii în special în turnante pentru atleții înalți. Medalie și pentru ștafeta 4 x 2 tururi, locul 3 la tineret, 3 minute 10 secunde și 68 de sutimi. Componența ștafetei a fost Florin Purcea, Florin Năstase, Răzvan Strâmbu și Gabriel Ghercă.

A fost o competiție bună și pentru Mihaela Loghin, care a reușit recorduri personale în ambele finale în care a participat. Loghin a fost a patra la seniori la 3000m, cu timpul de 9 minute 28 de secunde și 17 sutimi, în timp ce la 1500 de metri ea a sosit pe locul 6, cronometrată în 4 minute și 28 și 73 de secunde, de asemenea record personal.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.