SPORT 6 martie 2019

Patru medalii de aur pentru CSM Sfântu Gheorghe la Arte Marțiale

de Covasna Media | 864 vizualizări

În weekend a avut loc Cupa Europeană de Ju-Jitsu 2019 (European Cup&Maribor Open 2019) desfășurată în Maribor, Slovenia, eveniment la care au participat peste 500 de sportivi din 18 țări.

 Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat cu doi sportivi antrenați de Oltean Petru, componenți ai  lotului României, aceștia cucerind fiecare câte două medalii de aur.

Țifrea Laurențiu: două medalii de aur la categoria U18 -60 kg ne-waza și fighting unde a câștigat toate meciurile prin full-ippon (scorul de 50-0) după ce și-a surclasat toți adversari din țări ca Austria, Muntenegru și Israel.

Laşcu Vlad: două medalii de aur. După câteva meciuri grele la ne-waza la categoria de -62 kg U21, câștigă în fața israelienilor dar și la probă de fighting în categoria de seniori la -56 kg în fața sportivilor din Serbia și Polonia. Țifrea Laurențiu şi Laşcu Vlad, alături de celelalte rezultate ale componenților lotului național, a dus România pe treapta a III a podiumului pe națiuni! 

„Felicitări sportivilor! Participarea lor la acest eveniment s-a făcut prin finanțare totală din banii proprii. Mulțumim părinților pentru implicare și susținere”, transmit reprezentanţii CSM Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.