SPORT 8 mai 2024

Patru jucători, respectiv Bernd Storck, în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 552 vizualizări

Sepsi OSK a obținut cea mai spectaculoasă victorie în Play-Off, poate chiar din întreg sezonul actual, un 4-1 la Constanța, astfel că în anchetele realizate de Liga Profesionistă de Fotbal se regăsesc Denis Ciobotariu, Andres Dumitrescu, Marius Ștefănescu, Pavol Safranko, precum și antrenorul Bernd Storck.

Probabil foarte puțini se așteptau ca Sepsi OSK să se impună pe terenul Farului Constanța, și mai probabil nimeni nu ar fi îndrăznit să parieze pe o victorie la scor a alb-roșiilor. Cu toate acestea Sepsi OSK a făcut spectacol și s-a impus cu 4-1, după ce la pauză avantajul era de 3-0. Desigur, așa cum se putea anticipa, Liga Profesionistă de Fotbal, în anchetele sale, nu avea cum să ocolească în nominalizări pe principalii actori, Pavol Safrako fiind desemnat jucătorul meciului, tot el, alături de Denis Ciobotariu, Andres Dumitrescu și Marius Ștefănescu regăsindu-se în echipa ideală a etapei, antrenorul acesteia fiind desemnat Bernd Storck.

Liga Profesionistă de Fotbal a motivat astfel alegerile făcute: „Denis Ciobotariu – Impecabil tot meciul, atât la intervențiile directe cât și la dublaj. Andres Dumitrescu – Cel mai bun meci de când s-a întors în SuperLigă! Marius Ştefănescu – A contribuit la succesul echipei sale cu două pase decisive. Are un sezon formidabil, cu 20 de contribuţii ofensive (12 goluri, 5 pase decisive, 3 penalty-uri scoase). Pavol Safranko – Eroul meciului cu Farul, partidă în care a înscris de trei ori, ajungând la 30 de goluri marcate în 133 de prezenţe în SuperLigă. Bernd Storck – În ciuda problemelor de lot, a pregătit excelent duelul cu constănţenii, iar la final s-a bucurat de un succes categoric”.

Pentru Sepsi OSK urmează partida de pe propriul teren cu Rapid București, o adevărată finală pentru evitarea ultimei poziții în clasamentul zonei de Play-Off, partidă care va avea loc vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 20:30.

Sursa foto: SuperLiga Romania/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.