SPORT 6 martie 2024

Patru jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 748 vizualizări

Sepsi OSK a legat două victorii consecutive, victoria cu 4-0 în partida cu FC Voluntari fiind cel mai consistent succes al etapei cu numărul 29, penultima din sezonul regulat.

Pe lângă cele trei puncte acumulate, conform anchetelor realizate de Liga Profesionistă de Fotbal după fiecare rundă, Cosmin Matei a fost desemnat jucătorul meciului, alături de el în echipa ideală a etapei a 29-a mai fiind nominalizați: Bogdan Oteliță, Florin Ștefan și Marius Ștefănescu. Liga Profesionistă de Fotbal a motivat astfel alegerile făcute: „Bogdan Oteliţă – Titularizat pentru a 18-a oară în acest sezon, şi-a trecut în cont prima pasă de gol în SuperLigă. Florin Ştefan – Probabil, cel mai bun meci de la revenirea la Sf. Gheorghe. A dominat întreg flancul stâng. Cosmin Matei – A arătat că este un jucător cu glezna fină. A scos penalty-ul care a deschis drumul covăsnenilor spre victorie şi a marcat un gol frumos. Marius Ştefănescu – Graţie dublei reuşite în ultima etapă, a ajuns la 10 goluri în campionatul curent, fiind golgheterul grupării din Sf. Gheorghe.”

Pentru Sepsi OSK urmează partida din deplasare de la Petrolul Ploiești, în ultima etapă din sezonul regulat. Din păcate pentru alb-roșii, o victorie la Ploiești nu asigură automat calificarea în Play-Off, dacă Universitatea Cluj și Farul Constanța se vor impune la Voluntari respectiv Botoșani, trupa lui Bernd Storck poate ocupa maxim poziția a șaptea.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.