SPORT 15 martie 2019

Patru din șase în sezonul regulat

de Covasna Media | 681 vizualizări

Disputele din sezonul regulat al actualei ediții de Liga I, dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova, ne-au fost favorabile. În tur, pe 29 iulie 2018, alb-roșii s-au impus cu 1-0 după un gol semnat de Tandia, fotbalistul inclus în echipa ideală a primei părți de campionat, de către specialiștii Ligii Profesioniste de Fotbal.

În retur, după un meci nebun în Bănie, a fost egalitate, 1-1, cu Karnitsky autor al golului. Să nu uităm că în minutul 90 Sepsi OSK a marcat un gol valabiul, anulat inexplicabil de către brigade de arbitri.

Acest palmares este diametral opus față de ceea ce s-a întâmplat în ediția anterioară de campionat, când Universitatea s-a impus în două rânduri, cu 3-2 și 1-0. În plus, oltenii ne-au eliminat deja de două ori din Cupa României. Apropos, Universitatea Craiova își fundamentează titulatura de specialistă a Cupei, avansând în semifinale după victoria de pe terenul plin de noroi de la Miercurea Ciuc, scor 3-0. Ca fapt divers, oltenii au eliminat, în actuala campanie pentru păstrarea Cupei României, doar echipe de eșaloane inferioare: Sportul Snagov (L2), Oltul Turris Turnu Măgurele și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (ambele L3). Eugen Neagoe a făcut deseori referire și la disocierea între trecut și prezent. Faptul că Eugen Neagoe a fost un fotbalist de marcă al Craiovei nu l-a împiedicat să lupte cu îndârjire și să ia puncte importante echipei sale de suflet, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi OSK Sf. Gheorghe, contând pentru etapa a doua a play-off-ului, va avea loc în 15 martie, de la ora 20.30, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe.

Foto arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.