SPORT 28 august 2017

Patrick Petre s-a disculpat

de Covasna Media | 869 vizualizări

Conducerea echipei de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a organizat vineri, 25 august, o conferinţă de presă cu participarea antrenorului principal Valentin Suciu şi a jucătorului Patrick Petre, conform anunţului pe care publicaţia noastră l-a lansat încă de săptămâna trecută.

„Îmi găsesc cuvintele greu după această perioadă puţin mai nefastă pentru noi. Aşteptările noastre au fost mari, mai ales la jocul cu Dinamo. Din păcate, nu am reuşit să fructificăm pasa mai proasta prin care a trecut Dinamo, dar sper ca în jocul de la Iaşi să arătăm o altă faţă a echipei”, a spus Suciu, citat de pagina de Facebook a echipei.

„Băieţii sunt motivaţi, sunt mult mai responsabili faţă de prima etapă şi au acumulat acum experienţă, atât negativă, cât şi pozitivă. La faza de apărare, începem să arătăm mai bine, însă suferim în continuare la atac şi aici o să încercăm să abordăm jocul altfel, să fim mult mai curajoşi. Noi mergem la Iaşi pentru trei puncte”, a subliniat Suciu.

Mijlocaşul Patrick Petre a dorit să clarifice situaţia de după meciul cu Dinamo: „La sfârşitul meciului cu Dinamo, am mai rămas puţin pe teren, am discutat cu foştii mei colegi şi din acest motiv am ajuns un pic mai târziu la galerie. De asemenea, aş dori să subliniez faptul că mai întâi m-am alăturat echipei şi doar apoi m-am dus la galeria lui Dinamo. Nu cred că este un lucru necunoscut pentru lume faptul că am crescut la Dinamo şi că Dinamo pentru mine este mai mult decât un club, dar asta nu înseamnă că nu dau totul pe teren ca să câştige echipa la care joc. Eu îmi respect colegii, conducerea clubului şi suporterii OSK”.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe va juca în această seară, în etapa a opta a Ligii I, în deplasare, pe terenul celor de la Politehnica Iaşi. Partida de pe Stadionul din Copou, denumit „Emil Alexandrescu”, va începe la ora 21:00 şi este ultima a rundei dinainte de pauza competiţională pentru echipa naţională a României.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.