SPORT 4 martie 2022

Partide tari în Liga Națională de Baschet Feminin

de Covasna Media | 731 vizualizări

Liga Națională de Baschet Feminin programează în acest weekend partidele din etapa a 23-a, una în care Sepsi-SIC o va întâlni pe FCC Baschet UAV Arad, iar ACS KSE Târgu Secuiesc pe BC Sirius Mureșul Târgu Mureș.

După succesul din Cupa României care a adus pentru a șaptea oară trofeul  la Sfântu Gheorghe, Sepsi-SIC se deplasează la Arad pentru partide cu FCC Baschet UAV. Se anunță un adevărat derby, arădencele fiind în acest moment pe prima poziție a clasamentului, iar Sepsi-SIC pe poziția secundă, dar cu un joc mai puțin disputat. În tur, la Sfântu Gheorghe, Sepsi-SIC s-a impus cu rezultatul de 76-44.

ACS KSE Târgu Secuiesc va evolua acasă, în compania echipei BC Sirius Mureșul Târgu Mureș, o altă partidă între două vecine de clasament. Covăsnencele ocupă poziția a șasea, însă au o partidă mai mult disputată față de adversarele lor. Fetele lui Ljubomir Kolarevic au făcut partide bune în ultimul timp. Au opus o rezistență dârză în fața liderului, FCC Baschet UAV Arad, iar miercuri au câștigat în deplasare la CSU Olimpia Brașov cu rezultatul de 64-45.

Ambele partide vor avea loc sâmbătă, 5 martie, cu începere de la ora 18:00.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.