SPORT 1 februarie 2021

Partida FC Argeș-Sepsi OSK a fost amânată

de Covasna Media | 963 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Mâine, conform programului anunțat, Sepsi OSK trebuia să dispute partida din deplasare cu FC Argeș, însă echipa noastră s-a văzut nevoită să ceară amânarea jocului din cauza multitudinii de jucători infectați cu COVID-19.

Astfel, având 16 jucători confirmați pozitiv în urma efectuării testului RT-PCR COVID-19, Sepsi OSK nu poate alinia numărul minim de jucători prevăzut de regulament pentru a putea începe partida. În aceste condiții, partida din etapa a 20-a, cu FC Argeș a fost amânată pentru data de 16 februarie 2021.

Problemele nu se opresc aici. Hadnagy Attila, directorul general al lui Sepsi OSK, a declarat pentru Pro Sport că: „E groasă! Sper să putem juca meciul de vineri cu Poli Iași, dar să vedem dacă ne lasă DSP-ul! Până atunci sperăm să mai recuperăm din jucătorii accidentați și să putem juca, chiar dacă lotul este decimat.” Această declarație vizează următorul meci al echipei noastre, care în următoarea etapă, a 21-a, o va întâlni pe Poli Iași, vineri, 5 februarie, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, desigur dacă până atunci se vor rezolva problemele din lotul antrenat de Leo Grozavu.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.