SPORT 13 februarie 2018

Participare la Cupa „Spartacus“ încununată cu patru medalii

de Covasna Media | 643 vizualizări

În acest weekend în București s-a desfășurat Cupa „SPARTACUS”la Ju-Jitsu, ediția a IV-a, competiție din calendarul Federației Române de Arte Marţiale de valoare națională. La această competiție au participat peste 250 sportivi din întreaga ţară la probele de Ju-Jitsu Fighting și Ju-Jitsu Ne–Waza, printre aceștia numărându-se și doi sportivi de valoare de la CSM Sfântu Gheorghe, pregătiți de antrenorul de judo și arte marţiale Petru Oltean.

Rezultatele acestora sunt grăitoare: Vlad Lascu a obținut 2 medalii de aur la categoria U21 ani -56 kg la fighting şi ne-waza, iar Laurențiu Țifrea o medalie de aur la categoria U18 ani / -55 kg  fighting și o medalie de bronz la ne-waza aceeași categorie de ani și greutate, sportivii participând prin finanțare proprie.

„Am participat la această competiție națională cu doi sportivi cu scopul de verificare înaintea Campionatelor Mondiale de Ju-Jitsu care se vor desfășura în Abu Dhabi, Dubai, în perioada 28.02-04.03 2018, la care va participa Vlad Lascu cu lotul României de Ju-Jitsu și sperăm să reprezinte cu succes România și clubul și să cucerească cel puțin o medalie“ a declarat antrenorul Petru Oltean.

Cu acest prilej, Clubul Sportiv Municipal anunţă că face înscrieri și selecții pentru sportivi în grupele de inițiere și performanţă la secțiile de (Judo, Ju-Jitsu), informații la tel. 0760297621 sau 0744378469.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.