SPORT 27 ianuarie 2020

Participare covăsneană la Marrakech Marathon

de Covasna Media | 1449 vizualizări

Duminică, 26 ianuarie, sportivul covăsnean Liviu Botoș a participat la a 31-a ediția a „The Internațional Marrakech Marathon” – Maroc, unul dintre cele mai prestigioase și rapide maratoane din lume.

La startul celor două probe de concurs: maraton (42,196 km) și semimaraton (21,097 km) s-au prezentat peste 9.000 de alergători din întreaga lume. Sportivul nostru a participat în proba de semimaraton categoria de vârstă 40-45 ani. Chiar dacă nu a reușit să se claseze în plutoanele fruntașe, având în vedere nivelul foarte ridicat al competiției, Liviu Botoș a reușit să reprezinte cu cinste și ambiție orașul Sfântu Gheorghe, fiind recompensat cu medalia de finisher.

„The Internațional Marrakech Marathon” este un concurs de nivel mondial fiind inclus în calendarul AIMS (Association of International Marathons and Distance Races) și este organizat sub patronajul Majestății Sale Mohammed al VI-lea, Regele Marocului.

„Sunt foarte bucuros că am putut lua parte la acest eveniment de anvergură mondială, unul dintre cele mai frumoase maratoane de pe mapamond, o adevărată sărbătoare a atletismului, la care orice alergător visează să poată participa. A fost un eveniment sportiv de înaltă clasă, cu o organizare ireproșabilă și trasee excepționale”, a declarat Liviu Botoș.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.