SPORT 9 septembrie 2019

Participare covasneană la 34rd Wizz Air Budapest Half Marathon

de Covasna Media | 2049 vizualizări

Duminică, 8 septembrie, doi sportivi covăsneni au participat la ediția 34-a Wizz Air Budapest Half Marathon - Ungaria, cel mai mare semimaraton din Europa Centrală. La startul probelor de semimaraton și semimaraton ștafetă au fost prezenți peste 15.000 de alergători, printre care și atleți din Sfântu Gheorghe, anume Aurel Păduraru (CSM Sf. Gheorghe) și Liviu Botoș (Scoala de Gimnastică Botoș Liviu), ambii sportivi participând la proba de semimaraton.

Referitor la participarea la Budapest Half Marathon, antrenorul Liviu Botoș a declarat: „Suntem foarte bucuroși că am putut lua parte la acest eveniment de anvergură, cel mai important semimaraton din Europa Centrală, o adevărată sărbătoare a atletismului. Participând la acest eveniment, am făcut de fapt un tur de vizită a obiectivelor turistice din Budapesta. Traseul trece prin inima orașului trecând pe lângă cele mai bine cunoscute locuri al orașului. Au fost peste 15.000 de alergători reprezentând 82 de țări participante. Menționez cu plăcere rezultatul colegului meu de întrecere, Aurel Păduraru, legitimat la CSM Sf. Gheorghe, care a încercat și a și reușit un nou record personal la proba de semimaraton.

În continuare avem planuri de a participa la mai multe competiții interne și externe, următorul concurs din țară fiind Mureș -Olt Maraton, iar în străinătate avem deja confirmată participarea la Tbilisi Marathon – Georgia”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.