SPORT 6 ianuarie 2020

Participanți numeroși la evenimentele organizate de Cercul de Alergare „Gall Lajos” în 2019

de Covasna Media | 1098 vizualizări

Peste 1.500 de persoane au participat, pe tot parcursului anului trecut, la evenimentele organizate de către Cercul de Alergare „Gall Lajos” din Sfântu Gheorghe. Sportivi de performanță sau amatori, copilași care abia au învățat să meargă sau veterani, cu toții au răspuns încântați chemării către sport.

„Cea mai mare realizare pentru noi este că ne-am putut respecta calendarul propus cu organizarea concursurilor noastre. La cea de-a XVIII-a  ediție a „Ștafetei Comemorative 1848-1849 au luat parte peste 200 de persoane. Ziua de Alergare „Gáll Lajos”, cel mai longeviv eveniment sportiv organizat de Cercul de Alergare cu același nume nu a fost mai prejos, la cea de-a XXIX-a ediție luând parte 390 de sportivi entuziasmați.

Și ediția a zecea a „Alergării Șugaș”, organizată de noi, care a avut loc în luna septembrie, a fost un real succes, la start aliniindu-se sportivi amatori din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna, Ilieni, Arcuș, Bodoc, Sâncraiu și Ozun”, se arată în comunicatul Cercul de Alergare „Gall Lajos”.

În luna octombrie a fiecărui an, are loc „Semimaratonul Sfântu Gheorghe”, la startul căruia, în 2019 s-au aliniat aproape 200 de alergători. La începutul lunii decembrie, veselia a cuprins centrul orașului, când 300 de copii au alergat în „Crosul Moș Nicolae”, fiind așteptați la linia de sosire de Moș Nicolae, cu cadouri și ceai cald. Și pentru a încheia anul în același spirit sportiv și plin de voie bună, în jur de 100 de copii, părinți și bunici au luat parte la cea de-a opta ediție a „Alergării de Sfârșit de An”.

În anul 2019, membrii activi ai Cercului de Alergare Gáll Lajos, au participat la cincisprezece concursuri în ţară şi străinătate, la care au obţinut  treizeci și cinci de medalii, dintre care douăzecișiunu de aur, șapte de argint şi șapte de bronz.

„Aceste rezultate au fost posibile datorită sprijinului primit de la Consiliul Local Sfântu Gheorghe, Consiliul Judeţean Covasna, Direcției Județene de Sport și Tineret Covasna şi a unor sponsori, cărora le mulţumim pe această cale”, a declarat Csutak Tamas, președintele Cercului de Alergare „Gáll Lajos”.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.