SPORT 18 februarie 2010

Parteneriat între Sepsi BC și ASIMCOV

de Covasna Media | 1547 vizualizări
Echipa de baschet le va prezenta membrilor Asociaţiei un abonament exclusiv pentru ei, prin care să sprijine echipa. Avantajele ar fi de ambele părţi, prin promovarea de către echipă a ASIMCOV și membrilor ei 18feb2010-sepsiReprezentanții echipei de baschet feminin a orașului, Sepsi BC, și cei ai Asociației Întreprinzătorilor Mici și Mijlocii din județ (ASIMCOV) pun bazele unui parteneriat prin care echipa să le promoveze imaginea, iar aceștia să achiziționeze abonamentele speciale pentru ei. „Echipa de baschet este o purtătoare de fanion în sportul covăsnean, în elita națională și cu performanțe care au adus rezultate foarte bune pe

Echipa de baschet le va prezenta membrilor Asociaţiei un abonament exclusiv pentru ei, prin care să sprijine echipa. Avantajele ar fi de ambele părţi, prin promovarea de către echipă a ASIMCOV și membrilor ei

18feb2010-sepsiReprezentanții echipei de baschet feminin a orașului, Sepsi BC, și cei ai Asociației Întreprinzătorilor Mici și Mijlocii din județ (ASIMCOV) pun bazele unui parteneriat prin care echipa să le promoveze imaginea, iar aceștia să achiziționeze abonamentele speciale pentru ei.

„Echipa de baschet este o purtătoare de fanion în sportul covăsnean, în elita națională și cu performanțe care au adus rezultate foarte bune pe plan internațional. Trebuie să ne folosim de această posibilitate, ceea ce înseamnă și reclama pe care o pot face“, a spus președintele ASIMCOV, Bagoly Miklos.

În urma discuțiilor cu reprezentantul PR al echipei, Mădălin Guruianu, au fost stabilite deja câteva metode de conlucrare cu echipa devenită definitorie pentru zonă și țară.

Astfel, pe 24 februarie, la ora 18, după întâlnirea comercianților cu ASIMCOV, va avea loc și o prezentare a ofertei echipei despre motivele pentru care parteneriatul cu ASIMCOV aduce beneficii reciproce prin promovarea imaginii.

„Vom lansa un tip de abonament exclusiv pentru membrii ASIMCOV, pentru finalul acesta de sezon. Dacă meciul nu se devansează, luni avem și ocazia să ascultăm pe final meciul cu Alexandria în direct, întrucât are loc la ora 18. De la ASIMCOV așteptăm practic să avem tipul de colaborare avut și cu instituțiile publice din comunitate, adică așteptăm să fie alături de noi cu sume minimale, dar care să îi avantajeze și pe dânșii în promovare. Sepsi BC e un fanion și poate duce imaginea ASIMCOV oriunde în România sau în lume, și poate să ajute fiecare produs sau comerciant în parte cu acțiuni specifice de promovare. Concret, vor avea un abonament prin care sprijină echipa. E un abonament special, exclusiv pentru membri ASIMCOV“, a subliniat Mădălin Guruianu.

Fetele de la Sepsi BC sprijină „Joia mâncăcioșilor“

Ca acțiuni care au loc astăzi, Sepsi BC susține acțiunea SVESZ de reducere a prețurilor la meniuri în cursul zilei, și de la ora 14.30 vor lua masa la Restaurantul Park. Ideea ar fi și de a lărgi baza de contacte între o echipă atât de cunoscută și care poate purta atât de ușor mesajele și imaginea și comercianții din zonă. Tot astăzi, de la ora 16 în magazinul Șugaș, în raionul Pandora de la etajul 1 se lansează standul de prezentare al materialelor promoționale SEPSI BC – tricouri, brelocuri, hanorace, umbrele.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.