SPORT 19 octombrie 2018

Paradox! Hocheiștii noștri în luptă cu Steaua

de Covasna Media | 556 vizualizări

Scriam într-unul din numerele anterioare despre faptul că județul Covasna se poate spune că a adoptat echipa de hochei pe gheață a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, care va disputa majoritatea meciurilor de pe teren propriu la Patinoarul din Tg. Secuiesc.

Numai că, la Sf  Gheorghe funcționează, începând din acest sezon, o echipă de hochei pe gheață de juniori U16, ACS Királypingvinek Jégkorong Klub, care, din câte se pare după primele meciuri, se va afla în luptă directă pentru un loc în finala mică a competiției, chiar cu... Steaua Rangers, echipa de juniori afiliată clubului militar. Hocheiștii noștri au pierdut primele 4 partide, dintre care două prin forfait, cu 5-0, deoarece nu au efectuat deplasarea la CSS Gheorghieni.

Steaua a pierdut jocurile cu ACS Felcsik, scor identic 7-3. Tinerii hocheiști roș-albaștri dispută partidele de pe teren propriu la Telekom Arena din Otopeni, deoarece acel patinoar este omologat pentru meciuri competiționale, la acest nivel de vârstă.

Regulamentul de desfășurare propune, după sezonul regulat, ca primele două clasate să se dueleze într-o serie finală, pentru titlul de campioană națională. Apoi, formațiile de pe locurile 3 și 4 vor încrucișa crosele pentru medaliile de bronz, tot așa, într-o serie care va fi câștigată de echipa care ajunge prima la trei victorii.

Titlul, la prima vedere, pare a fi o afacere harghiteană, favorite la locurile fruntașe fiind CSS Miercurea Ciuc, CSS Gheorghieni și ACS Felcsik Cârța. Rămâne în dispută un ultim loc în play-off, în care bătălia se va da, foarte probabil, între ACS Királypingvinek Jégkorong Klub și Steaua Rangers.

Publicația noastră va urmări evenimentele hocheistice din acest sezon cu mult interes, mai ales că pucul revine după o bună bucată de vreme în județul Covasna.   

Foro arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.