SPORT 2 noiembrie 2018

Oțelul Galați vine la Tg. Secuiesc

de Covasna Media | 1826 vizualizări

Echipa de fotbal ASC Suporter Oțelul Galați sosește la Tg. Secuiesc, pentru meciul din Liga a III-a cu KSE. Partida va avea loc pe Stadionul Dr. Sinkovits din Tg. Secuiesc, pe 3 noiembrie, de la ora 14.00.

Ținând cont de faptul că am ajuns în luna noiembrie și ora de începere a meciurilor s-a decalat, rezultă că nu este concurență între partida din liga a III-a, foarte atractivă de altfel, și jocul de primă ligă de la Sf. Gheorghe, care este programat de la ora 18.00, în aceeași zi.

Din seria I a acestui eșalon ne-a venit însă vestea că echipa CSM Roman, lanterna roșie cu numai 3 puncte, se retrage din competiție. KSE Tg. Secuiesc efectuase deplasarea acolo și învinsese cu 1-0. Prin hotărâre a Consiliului Local Roman, echipele de fotbal și handbal feminin ale clubului municipal s-au desființat, nemaiputând fi susținute financiar.

KSE Tg. Secuiesc va pierde punctele câștigate pe teren, la Roman. Echipa CSM Roman avea o singură victorie, 2-1 cu FC Botoșani II:

CSM Roman nu organizează, în această etapă, partida planificată cu Știința Miroslava, așa că seria se va descompleta și va rămâne cu număr impar de echipe.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.