SPORT 12 decembrie 2023

Oțelul Galați-Sepsi OSK, epilogul etapei a 19-a din Superliga

de Marius Raczek | 600 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 17:00, Sepsi OSK o va întâlni pe Oțelul Galați, în deplasare, partidă din cadrul etapei a 19-a în Superliga.

După victoria cu Dinamo București și remiza din Cupa României la Petrolul Ploiești, Sepsi OSK se va deplasa la Galați pentru partida cu Oțelul. Se anunță o partidă de mare luptă, între două vecine de clasament, ambele la o distanță de cinci puncte de locul șase, ultimul care duce în Play-Off. În prefața meciului antrenorul Bernd Storck a declarat: „Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă bună, care își dorește să joace fotbal, și care dispune de individualități. Noi știm ce avem de făcut, și astfel veți vedea două echipe care își doresc să joace fotbal. Va fi un meci deschis, să vedem cum ne va permite vremea, sper să nu ningă. Sunt mulțumit până acum, am folosit două echipe diferite, iar victoria cu Dinamo a fost importantă, întotdeauna un debut cu succes contează mult. Și meciul din Cupă a fost util, am putut vedea la lucru jucători tineri. Dincolo de rezultate, echipa a reacționat pozitiv din punct de vedere tactic, desigur, însă mai avem de lucru”.

Oțelul Galați, deși ocupă doar poziția a zecea, este una dintre echipele grele ale campionatului. Conduși foarte bine de pe banca tehnică de Dorinel Munteanu, gălățenii au pierdut până acum doar de trei ori. Mai mult, Oțelul are cea mai bună defensivă din Superliga, în 18 etape primind doar 17 goluri. În plus trupa de la malul Dunării vine cu un moral ridicat, etapa precedentă impunându-se în deplasare, pe terenul liderului, FCSB, cu 2-0.

Cum Oțelul Galați a revenit pe prima scenă a fotbalului după mai multe sezoane în ligile inferioare, singura partidă directă între cele două echipe s-a consemnat în turul sezonului regulat. La Sfântu Gheorghe partida s-a terminat la egalitate, 1-1, Safranko salvând un punct printr-un gol marcat în minutul 86.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.