SPORT 2 iunie 2010

Orar special și cartele de acces

de Covasna Media | 5803 vizualizări
Accesul rămâne gratuit, cu condiţia achiziţionării unei singure cartele magnetice la preţul de 3 lei Conducerea Clubului Sportiv Municipal Sfântu-Gheorghe (CSM) a introdus un orar de intrare pe Stadion separat pentru sportivi și public, iar de luni vor fi din nou valabile cartelele de acces, asta după ce derularea antrenamentelor devenise problematică din cauza oamenilor care nu respectau regulamentul, sau a cărucioarelor sau trotinetelor care invadaseră pista. Astfel, în fiecare zi, între orele 10 și 12 și 16 – 19.30

Accesul rămâne gratuit, cu condiţia achiziţionării unei singure cartele magnetice la preţul de 3 lei

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Sfântu-Gheorghe (CSM) a introdus un orar de intrare pe Stadion separat pentru sportivi și public, iar de luni vor fi din nou valabile cartelele de acces, asta după ce derularea antrenamentelor devenise problematică din cauza oamenilor care nu respectau regulamentul, sau a cărucioarelor sau trotinetelor care invadaseră pista.

Astfel, în fiecare zi, între orele 10 și 12 și 16 – 19.30, pe Stadion vor avea acces numai grupele de performanță, iar în rest are acces și publicul.

Directorul CSM, Șanta Carol, a explicat că de fapt modificările impuse nu fac decât să readucă o stare de normalitate pe Stadion, întrucât nu era normal să se intre aici ca pe maidan.

„Stadionul era plin de cărucioare, biciclete, pe pistă copii mici, ajunsese parc de distracții, nu bază de antrenamente. Era imposibil să ținem un antrenament. Dacă, de exemplu, se desfășoară un antrenament de fotbal și un copil este lovit, noi răspundem. Se puteau produce oricând accidente. În groapa de sărituri la nisip se uitau lopățele, grebluțe, găletuțe și sportivii săreau apoi în ele. Am ajuns să nu mai avem noi sportivii acces acolo și azi mâine ajungeam să ne cerem noi voie să ținem antrenament”, a declarat Șanta Carol.

Paznic și intrare pe bază de cartele magnetice

Directorul CSM a subliniat că se bucură foarte mult că oamenii vin să alerge și nu are nimic împotriva copiilor, dar pentru joacă și agrement sunt alte spații, în timp ce Stadionul este destinat sportului. De asemenea, unica pistă de acest fel din județ nu trebuie utilizată pentru plimbarea cărucioarelor, ci pentru concursuri, antrenamente și pentru toți cei care vor să alerge.

„Faptul că văd atât de mulți oameni alergând pe această pistă e o mare satisfacție. Mai ales în condițiile în care puțini știu cât de greu a fost să finanțăm acoperirea culoarelor cu polytan. Încercăm să intrăm în normalitate, stadionul trebuie să fie stadion, și să încercăm să ne ocupăm de locuri de joacă în alt fel. Devenise un adevărat maidan”, a mai spus Șanta Carol.

Pentru respectarea programului, la poarta Stadionului se află un paznic, iar de luni vor putea fi utilizate și cartelele de acces. Conducerea CSM a comandat 500 de cartele care vor putea fi obținute de la secretariatului Clubului, contra sumei de 3 lei, prețul realizării unei cartele. Accesul pe bază rămâne practic gratuit, dar se vrea astfel o selecție a celor care intră pe stadion.

Loc de joacă pentru copii!

Directorul Clubului Sportiv Municipal și-a mai exprimat intenția ca într-un proiect realizat împreună cu o organizație non-guvernamentală să ”construiască” un loc de joacă separat pentru copii. ”Pentru ca decizia noastră să nu deranjeze pe nimeni și ca toată lumea să fie mulțumită, vom încerca împreună cu o asociație non-profit să facem un loc de joacă tot în incinta complexului nostru, dar în afara stadionului”.

Ana Sidon

Teme articol: CSM orar cartela de acces
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
potter, 2 iunie 2010
daca ar da faliment mai repede Trident ar fi o solutie sa se transforme intr-o sala de sport .
Cu respect, 2 iunie 2010
Da, eu am vazut copii mici facand pipi in groapa cu nisip...inadmisibil...Cand oamenii nu pot fi civilizati, trebuie civilizati cu forta..prin restricite si selectie, eventual educatie...
gobi, 2 iunie 2010
respect pentru toti domnii care se ocupa de asigurarea celor mai bune servicii sportului din sfantu gheorghe! mai construiti inca o sala de sport si personal vin sa ajut! :)
fugarul, 2 iunie 2010
Foarte bine. in ultima vreme stadionul era un parc de distractii, se bea bere, se fumeaza, copii mici te impiedica sa alergi.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.