SPORT 16 iunie 2024

Optimism în privința promovării

de Marius Raczek | 686 vizualizări

Duminică, cu începere de la ora 18:00, Prima Brăduț va încerca să obțină un rezultat bun la Iernut, în prima partidă din barajul pentru promovarea in Liga 3.

„Prima Brăduț este în liga a patra din 1988. Împreună cu Hadnagy  Béla, președintele clubului, și cu vicepreședintele Lőrincz Botond, lucrăm de ani buni pentru a putea juca în Liga a 3-a în viitorul apropiat. Anul trecut a fost o dezamăgire că nu am reușit să câștigăm barajul, deși au fost asigurate infrastructura și suportul financiar. Cred că avem o echipă mai bună anul acesta, intrăm în meciul cu CS Iernut cu mari speranțe. Toată lumea este sănătoasă, atmosfera din vestiar este grozavă. Cunoaștem valoarea adversarului nostru, jucătorii se cunosc, și ne așteptăm la un meci interesant. Oricare ar fi rezultatul, suntem mândri de băieți” - a spus Tókos Jenő, conducătorul echipei.

Prima Brăduț, campioana județului Covasna, va aborda partidele de baraj cu următorul lot: Ungureanu Laurențiu, Szakács Tibor, Lázár János (căpitan), Vișan Ionuț, Ologu Marian, George Cioran, Dîrstaru Sabin, Paul Isac, Dobai Henrik, Szántó Erik, Bedő László, Emanuel Popa, Andorkó András, Kisgyörgy Jenő, Tókos Zoltán, Farkas Mihály, Zsombori Gellért.

Antrenor-jucător: Dîrstaru Sabin.

Staff: Tókos Jenő, Hadnagy Béla, Lőrincz Botond.

Promovarea in Liga 3 se va decide în dublă manșă, returul urmând a avea loc la Brăduț, pe 23 iunie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.