SPORT 16 decembrie 2019

„Open Reghin 2019 Ju-Jitsu Ne Waza” a încheiat anul competiţional pentru secţia Arte Marţiale a CSM Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1132 vizualizări

În data de 14 decembrie, la Reghin, în judeţul Mureș, s-a desfăşurat ultima competiţie de ju-jitsu din acest an, la care CSM Sf. Gheorghe a participat cu 12 sportivi.

Competiţia  a fost destinată sportivilor începători şi s-a desfăşurat  într-o manieră a prieteniei pe un sigur spațiu de luptă, cu participarea a peste 75 sportivi din judeţele Cluj, Mureş şi Covasna.

La finele competiţiei toţi sportivii au fost premiaţi cu medalii, iar cluburile participante cu trofee.

Toată deplasarea a fost însoţită de multă distracţie şi voie bună, sportivii întorcându-se acasă cu un bagaj de cunoştinţe noi şi prietenii noi legate şi pentru unii dintre ei acesta fiind un pas spre sportul de performanţă.

„Mulțumim pe acestă cale tuturor acelora care au avut încredere în noi şi ne-au susţinut, pe tot parcursul anului 2019, în acţiunile şi proiectele desfăşurate de noi, în mod special Consiliului Local Sfântu Gheorghe pentru finanţarea sportului de performanţă, domnului primar Antal Arpad Andras, şi mass-media locală pentru buna colaborare şi mediatizare a evenimentelor și a rezultatelor obținute de sportivii noştri. Transmitem pe această cale tuturor sponsorilor, partenerilor, colaboratorilor, sportivilor „Sărbători Fericite!” şi Un An Nou plin de realizări”, se arată în comunicatul clubului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.