SPORT 17 martie 2013

Olympia Fitness Club – mai mult decât o sală de fitness

de Covasna Media | 3760 vizualizări

Aparate de ultimă generaţie, care, spun proprietarii clubului, nu se vor demoda nici peste 10 ani, săli speciale pentru activităţi precum zumba sau kangoo jumping, sală de antrenament pentru diferiţi sportivi, saună, căzi cu hidromasaj – toate sunt parte a noului club de fitness de la ieşirea din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc.

Renovare rapidă

În locaţia respectivă funcţiona mai demult o sală de fitness, pe care fraţii Sârbu din Sfântu Gheorghe au cumpărat-o acum şi au transformat-o într-un loc în care speră ei, oamenii să vină şi să se simtă bine. „Sper ca cei care vin aici să observe diferenţa şi să revină. Am deschis sala în această săptămână, după un adevărat maraton de  reparaţii. Am schimbat recepţia, am văruit toate încăperile, am montat aparatele, căzile de hidromasaj, sauna, toate pentru a fi terminate la timp, astfel încât doritorii să poată veni la fitness” – ne-a declarat Eugen Sârbu.

Aparatura este de ultimă generaţie, aparate mai noi neexistând pe piaţă la ora actuală!

A doua sală a fraţilor Sârbu

Povestea celor doi fraţi şi a afacerii lor cu săli de fitness a început în urmă cu câţiva ani în Italia. Lucrând în peninsulă, au văzut ce fel de săli de fitness au italienii, şi că lumea este interesată de aşa ceva, astfel s-au întors în ţară şi şi-au deschis propria sală în Sfântu Gheorghe, în apropiere de semafor. Aceasta funcţionează şi azi, dar cei doi fraţi au decis că este timpul să se extindă, astfel au amenajat sala Olympia Fitness Club. Cei doi lucrează cot la cot cu angajaţii, spun că nu contează cine e şef şi cine e angajat, toţi muncesc pentru ca locul să se dezvolte.

Abonamente în funcţie de cerinţe

La Olympia Fitness Club clienţii pot alege din mai multe feluri de abonament, în funcţie de nevoile fiecăruia. Abonamentul standard costă 90 de lei pe lună, iar acest preţ include folosirea aparatelor de fitness, nu şi a saunei sau a serviciilor de hidromasaj. Dacă cineva doreşte să se şi relaxeze după efortul depus, va trebui să plătească aceste servicii în plus. La recepţie se pot cumpăra şi suplimente nutritive.

Paleta de greutăţi la Olympia Fitness Club este una foarte largă

Clienţi de toate vârstele

Eugen Sârbu ne-a declarat că la sală vin persoane de toate vârstele, de la tineri la bătrâni, femei şi bărbaţi deopotrivă. „Avem câteva zeci de clienţi pe zi, mai mulţi în timpul săptămânii, şi mai puţini în weekend. Nu pot spune că ne adresăm unui anumit segment de vârstă, poate veni oricine doreşte să fie în formă, să îşi menţină tonusul. Avem clienţi adolescenţi, dar şi bătrâni de peste 60 de ani care vin la sală. Le oferim ce este mai bun, aparatura este de ultimă generaţie, mai noi nu există pe piaţă la ora actuală. Aparatul de alergare, de exemplu, are un dispozitiv cu ecran, astfel cel care aleargă poate naviga între timp pe internet. Avem de asemenea o paletă largă de greutăţi. În cazul acestora este foarte important să fie pe categorii, în pereche, şi pot spune că sportivii le folosesc des” – spune Eugen Sârbu.

Zumba, kangoo jumping, K1 şi altele

La Olympia Fitness Club clienţii au parte de consiliere, sunt ore specializate de zumba, kangoo jumping, tot aici se antrenează şi componenţii unei echipe de K1. Pe lângă aceşti antrenori sunt şi instructori de fitness, care sunt în sală şi îi îndrumă pe cei interesaţi. Feedback-ul de până acum al clienţilor este pozitiv, aceştia şi-au dat seama de schimbările majore faţă de vechile condiţii şi le face plăcere să vină aici.

Aparatul de alergare are un dispozitiv cu ecran, astfel cel care aleargă poate naviga între timp pe internet.

Planuri ar mai fi...

Patronii clubului de fitness au renovat şi faţada clădirii, au zugrăvit-o, dar spun că mai e de muncă. Și-ar dori să reamenajeze parcarea, însă spun că toate la timpul lor. Cât despre o posibilă extindere a afacerii în afara oraşului, Eugen Sârbu spune că s-au gândit şi la această variantă, însă consideră că este important să ţină lucrurile în frâu, să fie şi ei prezenţi la sală pentru a fi siguri că lucrurile merg aşa cum trebuie. Dar nu exclud posibilitatea de a mai deschide săli şi în alte oraşe din zonă. Până atunci însă iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi la Olympia Fitness Club.

Olympia Fitness Club martie 2013 - 05

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.