SPORT 17 august 2017

Olah Jozsef, un nou mandat de președinte al AJF Covasna

de Covasna Media | 1202 vizualizări

Recent a avut loc Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Covasna, ședință pe agenda căreia s-au aflat și alegerile pentru mai multe funcții de conducere. Din cele 33 de structuri cu activitate fotbalistică la nivel județean, afiliate la AJF Covasna, și-au exprimat dreptul de vot 32. Repartiția electorală a fost următoarea:

- Oláh József a adunat 23 de voturi, majoritate electorală grație căreia a fost numit pentru următorul mandat de președinte al AJF Covasna;

- Mihail Lazăr - 4 voturi;

- Gal József - 5 voturi.

Astfel, fostul arbitru de primă ligă Oláh József a fost reconfirmat în funcția de președinte al AJF Covasna. Olah a mai condus forul fotbalistic județean între 1999 și 2005, dar și din 2013 încoace, fiind la al patrulea mandat în această funcție.

Pentru funcția de vicepreședinte, candidatul unic Gödri Zsolt-Ferenc s-a retras din cursă cu o zi înainte de alegeri, din motive de ordin personal. Astfel, funcția a rămas neocupată. De asemenea, Hadnagy Bela a acumulat 29 de voturi pentru funcția de membru în Comitetul Executiv al AJF Covasna, reprezentant al cluburilor de liga a IV-a.

Noua echipă de conducere a AJF Covasna l-a desemnat apoi pe Ștefan Donciu în calitate de secretar general al instituției, dar și pe Lucian Rusandu, arbitru activ la Liga I, ca președinte al Comisiei Județene de Arbitri. Rusandu a fost cooptat și în Comitetul Executiv, alături de  Hadnagy Bela și Oláh József, fiind îndeplinită astfel condiția ca acest organism să funcționeze cu număr impar de membri.

Așadar, patru funcții au rămas neacoperite la AJF Covasna, din cauza lipsei candidaturilor depuse: vicepreședinte, reprezentant în Comitetul Executiv de la Liga a IV-a, Liga a V-a, și sectorul copii și juniori.

Organismele respective vor funcționa, în acest tur de campionat, în formula stabilită. AJF Covasna va organiza alte alegeri, cel mai devreme peste 60 de zile conform Statutului. Data la care este posibilă refacerea scrutinului ar fi februarie 2018, în pauza competițională dinaintea returului.

Le urăm mult succes celor investiți în funcții, iar cu detalii legate de activitatea AJF Covasna vom reveni în numerele noastre viitoare.

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.