SPORT 22 decembrie 2009

Ojdula are sală de sport

de Covasna Media | 556 vizualizări
Sala inaugurată recent are 150 de locuri În comuna Ojdula a fost inaugurată o sală de sport cu 150 de locuri, investiţia fiind realizată prin Guvernul României­ Compania Naţională de Investiţii (CNI) şi ridicându­se la suma 4,5 milioane de lei. Primarul comunei Ojdula, Brâduş­Dendyuk Vasile­Silvestru, a declarat că noua sală de sport va putea fi folosită oricând de către elevii şcolii din localitate, care până acum ţineau orele de sport într­o încăpere amenajată în una dintre sălile de clase ale şcolii.

Sala inaugurată recent are 150 de locuri

În comuna Ojdula a fost inaugurată o sală de sport cu 150 de locuri, investiţia fiind realizată prin Guvernul României­ Compania Naţională de Investiţii (CNI) şi ridicându­se la suma 4,5 milioane de lei.

Primarul comunei Ojdula, Brâduş­Dendyuk Vasile­Silvestru, a declarat că noua sală de sport va putea fi folosită oricând de către elevii şcolii din localitate, care până acum ţineau orele de sport într­o încăpere amenajată în una dintre sălile de clase ale şcolii. „Noua sală de sport nu are dotări speciale, însă va oferi posibilităţile pe care le oferă o sală de sport normală ­ aici se va putea juca fotbal, handbal, volei, ceea ce este foarte bine pentru tinerii de aici, care nu au avut aşa ceva până acum“, a explicat primarul.

50 de lei ora

Potrivit acestuia, accesul la sală va fi gratuit pentru elevi, însă alte persoane sau grupuri organizate care vor dori să folosească sala vor trebui să achite o taxă de 50 de lei pe oră.

(M.R.)

Teme articol: sala de sport Ojdula
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.