SPORT 12 iunie 2023

Obiectivul echipei Sepsi OSK în noul sezon

de Daniela Luca | 764 vizualizări

În cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat noul antrenor al echipei Sepsi OSK, Liviu Ciobotariu, patronul clubului, Diószegi László, a vorbit și despre obiectivul noului sezon. În ultima perioadă, au avut loc și câteva schimbări în lot.

„Obiectivul nostru este să intrăm în play-off și după aceea putem să vorbim despre obiective îndrăznețe. Nu suntem noi genul care să trasăm din start niște obiective după care să alergăm și apoi să lăsăm capul jos că nu am reușit, ci obiectivul este intrarea în play-off. Și normal că am vrea să câștigăm din nou Cupa României, ceea ce în anul care vine va fi mult mai greu decât în anii anteriori”, a spus vineri Diószegi László.

Recent, clubul s-a despărțit de jucătorii Radoslav Dimitrov, Alexandru Tudorie, Anass Achahbar şi Enriko Papa, iar lotul a primit alți trei fotbaliști. Totodată, a revenit și atacantul Vitalie Damașcan.

„Deocamdată, am adus doi jucători tineri, sub 21 de ani, Oroian de la Steaua și Oteliță de la Gloria Buzău care joacă fundaș dreapta, plus am reușit să aducem un jucător mijlocaș albanez, care are șapte selecții în naționala Albaniei, și a revenit Vitalie Damașcan, care este foarte cunoscut la noi și care sperăm că o să aibă meciuri exact așa de bune cum a avut la Voluntari. (...) Un singur jucător mai putem să aducem care are vârsta peste 21 de ani, dar asta nu înseamnă că dacă mai găsim doi, trei jucători buni, nu îi aducem aici. Până pe 10 septembrie mai vedem ce se întâmplă”, a mai spus Diószegi László, care a adăugat totodată că reunirea lotului va avea loc pe 14 iunie.

Cristiano Bergodi nu o va mai antrena pe Sepsi OSK și în următorul sezon. Funcția a fost preluată vineri de Liviu Ciobotariu. Staff-ul tehnic al echipei Sepsi OSK a fost completat cu antrenorul secund Adrian Iordache, cu preparatorul fizic Lucian Păun și cu analistul video Cătălin Munteanu, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.