SPORT 27 iunie 2023

O victorie și o înfrângere pentru Sepsi OSK în cantonamentul din Austria

de Marius Raczek | 798 vizualizări

Aflată în cantonamentul din Austria, Sepsi OSK a disputat deja două partide amicale, una pierdută în fața celor de la Ferencvárosi TC și una în care a dispus de FC Polissya Zhytomir.

Primul adversar pentru Sepsi OSK a fost campioana Ungariei, Ferencvárosi TC, o partidă în care elevii lui Liviu Ciobotariu au fost învinși la limită, rezultat 1-0. Unicul gol al partidei a venit cu zece minute înainte de final, echipa utilizată fiind: Niczuly, Ispas, Tamás, Ninaj, Oteliță, Păun, Rodríguez, Varga, Matei, Aganovic, Safranko; rezerve: Moldovan, Ciobotariu, Bălaşa, Oroian, Ştefănescu, Kallaku, Ion, Rondon, Rența.

În al doilea meci de pregătire, Sepsi OSK a întânit echipa FC Polissya Zhytomir, ocupanta poziției a noua sezonul trecut în campionatul Ucrainei. Liviu Ciobotariu a început cu formula: Niczuly - Ispas, Tamás, Bălaşa, Ciobotariu, Júnior, Rodriguez, Oroian, Matei, Ştefănescu, Rondon. De-a lungul partidei au mai intrat: Moldovan, Ion, Alimi, Ninaj, Oteliță, Aganovic, Păun, Damaşcan, Kallaku, Varga, Safranko. Sepsi OSK s-a impus cu 1-0, reușita aparținând lui Păun în minutul 89. 

De remarcat că, în partida cu ucrainienii, și-a făcut debutul și ultima achiziție a clubului, mijlocașul de 29 de ani Isnik Alimi. Acesta a fost transferat de la FK Qabala, în cariera sa, jucătorul cu dublă cetățenie, albaneză și nord-macedoneană, a trecut pe la mai multe echipe, în special din Italia, unde a fost împrumutat de Atalanta, dar și la croații HNK Sibenik.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.