SPORT 25 aprilie 2022

O victorie pentru echipele covăsnene în Liga 3

de Covasna Media | 848 vizualizări

În etapa a 4-a din Play-Off-ul respectiv Play-Out-ul Ligii 3, Sepsi OSK 2 a pierdut pe propriul teren, în timp ce ACS KSE Târgu Secuiesc a profitat de statutul de gazdă.

 

Pentru Sepsi OSK 2 nu a fost o întâlnire deloc ușoară pentru că, la Sfântu Gheorghe, elevii lui Alexandru Andrási au întâlnit liderul seriei, FC Odorheiu Secuiesc. Soarta partidei a fost decisă încă din prima repriză, cu un gol venit în minutul 40, iar harghitenii conduc în continuare autoritar în clasament. Echipa folosită de Sepsi OSK 2 a fost: Gedő-Popa, David, Sütő, Veress, Máthis, Renta, Nistor, Kocsis, Toma, Șerban.

 

Nici ACS KSE Târgu Secuiesc nu a avut parte de o partidă prea ușoră, dar a învins cu rezultatul de 1-0 pe FC Hermannstadt 2. Singura reușită a aparținut lui Gazda József, în minutul 58, acesta fiind introdus în partea secundă, în mod inspirat.

 

În Play-Off Sepsi OSK 2 așteaptă încă prima victorie, iar în Play-Out ACS KSE Târgu Secuiesc se află la doar trei puncte de poziția a cincia, ocupată de CS Blejoi. Următoarea etapă, care va avea loc pe 30 aprilie, programează partide în deplasare pentru reprezentantele județului Covasna: Cetate Râșnov-Sepsi OSK 2 (Play-Off) și CSO Plopeni-ACS KSE Târgu Secuiesc (Play-Out).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.