SPORT 29 aprilie 2022

O victorie nu chiar facilă

de Observatorul de Covasna | 1232 vizualizări

În etapa a 7-a din Play-Out-ul Ligii 1, Sepsi OSK și-a adjudecat victoria în fața celor de la Gaz Metan, rezultat 3-1 (2-1), însă replica oaspeților a fost cu mult peste ceea ce arată clasamentul despre medieșeni.

Partida a început cu golul lui Ștefănescu din minutul 2, și se părea că, așa cum o arătau calculele hârtiei, va fi un succes facil pentru Sepsi OSK. În minutul 16, însă, oaspeții au egalat în urma unui penalty tarnsformat de F. Junior. Abia peste un sfert de oră avantajul a trecut, din nou, de partea covăsnenilor. Mai întâi Tudorie nu a putut fructifica o bună ocazie, apoi Eder Gonzales l-a învins pe portarul medieșenilor, dintr-o centrare venită de la Ștefănescu. Finalul primei reprize a adus ocazii de ambele părți: Fülöp I. a ratat singur cu portarul, iar Began a scos din viclu șutul expediat de Maxim.

În partea secundă a jocului prima oportunitate de a marca a avut-o Askovski, șut în transverală, pentru ca replica oaspeților să vină de la Șteau, balonul expediat de acesta fiind scos de Began de la rădăcina barei. A urmat o șansă pentru Tudorie, un gol anulat greșit, pe motiv de offside la Golofca sau șutul lui Bărbuț apărat de Grosz. În cele din urmă Tudorie a marcat, cu șapte minute înainte de final și astfel s-a scris istoria partidei cu Gaz Metan Mediaș.

Sepsi OSK, cu cele trei puncte acumulate, a urcat pentru moment pe poziția secundă a Play-Out-ului, următoarea partidă fiind programată tot la Sfântu Gheorghe, pe 8 mai, când adversara alb-roșiilor va fi Chindia Târgoviște.

Liga 1, Play-Out, Etapa a 7-a

Sepsi OSK - Gaz Metan (2-1)

Arbitru: Claudiu Marcu, Asistenți: Florin Vișan, Alexandra Apostu

Au marcat: Ștefănescu (2’), Eder Gonzalez (33’), Tudorie (83’) - F. Junior (16’ - penalty)

Cartonașe galbene: Vașvari (4’), Dimitrov (15’), Ștefănescu (24’), Mitrea (62’) – Costea (80’)

Sepsi OSK: Began (Gedő 87’) - Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas - Fülöp I. (Bărbuț 62’), Vașvari, Eder Gonzalez – Askovski (Golofca 62’), Tudorie (Nistor 87’), Ștefănescu (Damașcan 74’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Gaz Metan: Grosz - Maxim, Mathaus, Avram, Țala - F. Junior (Câmpean 74’), Iancu (Covaci 62’) – Șteau (Ursu 63’), Gașpar (Harfaș 62’), Costea – Domșa (Noian 63’). Antrenor: Flavius Boroncoi.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.