SPORT 18 mai 2018

O victorie mai clară decât o arată scorul

de Observatorul de Covasna | 1216 vizualizări

Sepsi OSK a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Juventus Bucureşti, în etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I.

Gazdele au început mai bine partida şi au deschis rapid scorul prin Fülöp. Mijlocaşul ofensiv al formaţiei din Sf. Gheorghe a marcat în minutul 6 cu un şut în diagonală, de la marginea careului, la doar câteva secunde după ce ratase o ocazie.

Juventus a egalat 10 minute mai târziu prin Leca, care a finalizat din centrarea lui Petre la o fază fixă de pe partea dreaptă.

În minutul 33 Fülöp este aproape de dublă cu o reluare pe jos din şase metri, dar este blocat de portarul Drăghia.

Sepsi OSK ia din nou conducerea pe tabela de marcaj în minutul 52 când, în urma unui corner, Ionuţ Ursu trimite cu capul mingea în plasă.

Deşi sub presiunea rezultatului, oaspeţii nu şi-au mai creat decât o singură o ocazie mai clară de gol. În minutul 85 Florin Ştefan a tras frumos de la aproximativ 25 de metri, dar mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Niczuly.

În final, Sepsi OSK a câştigat un meci în care şi-a dominat adversara cea mai mare a timpului şi în care şi-a creat mai multe ocazii de a marca. În urma acestui rezultat echipa din Sfântu Gheorghe urcă pe locul 2 în clasamentul play-out-ului, cel puţin până la meciul de duminică, Voluntari - Botoşani.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Niczuly - Dalmau, Viera, I. Ursu, Sato (De Oliveira '82)- Ghinga, Petrovikj - Tandia, I. Fülöp, Hamed (Dima '71) - Hadnagy (Simonovski '60). Antrenor: Eugen Neagoe

Juventus Bucureşti: Drăghia - Kardes (Neacşu '83), Walace, M. Leca, D. Popescu - Băjenaru, G. Simon, Ciobanu - Nicoară (Constantinescu '68), Drăghici, C. Petre (Balgiu '64). Antrenor: Marius Baciu

Cartonaşe galbene: Viera '85, Niczuly '90+3 / Leca '45, Ene '63 (jucătorul nu se afla în teren)

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.