SPORT 12 decembrie 2023

O victorie de care Sepsi OSK avea nevoie!

de Marius Raczek | 1149 vizualizări

În epilogul etapei a 19-a din Superliga, Sepsi OSK a câștigat cu rezultatul de 3-2 pe terenul echipei Oțelul Galați și, astfel, alb-roșii se află pe poziția a opta în clasament la două puncte de ultimul loc care duce în Play-Off.

Așa cum a declarat înaintea partidei antrenorul Bernd Storck, a fost o dispută între două echipe care au demonstrat că își doresc să joace fotbal. Și comparativ cu cele arătate în ultima vreme, Sepsi OSK a arătat bine, agresiv, în sensul bun al cuvântului. Încă din minutul 4, Ștefănescu l-a lansat pe Matei, iar acesta, după ce l-a driblat pe portarul gazdelor, Dur-Bozoancă, a deschis scorul. Tot alb-roșii au rămas la cârma partidei, zece minute mai târziu același Dur-Bozoancă reușind să respingă față în față cu Ștefănescu. Spre finalul primei reprize Oțelul a început să preseze. Mai întâi, Niczuly a scor șutul lui Teles, dar nu a mai avut ce face la balonul expediat de Pop, ricoșat din bară, și reluat atent de Maciel.

După reluare, Sepsi OSK a fost din nou echipa pozitivă. Dur-Bozoancă a respins mingea expediată de Oteliță, dar nu a mai avut răspuns la șutul magistral, în propriul stil al lui Ștefănescu, la vinclu. Oțelul s-a văzut amenințată, a echilibrat jocul, dar Ciobotariu a marcat din nou, cu capul, dintr-un corner executat de Varga. Până la final gălățenii au încercat să revină, au reușit, însă, doar să reducă diferența, prin Cîrjan. În ultimele minute, Sepsi OSK s-a apărat eroic, primind și cinci cartonașe galbene, bara, respectiv Ninaj contribuind la victorie atât de necesară în lupta pentru un loc în Play-Off.

Dincolo de rezultat, după multe etape, am văzut o echipă Sepsi OSK dornică de victorie, agresivă, ceea ce dă speranțe pentru viitor. 

Felicitări, Sepsi OSK !!!

Superliga, Etapa 19

Oțelul Galați-Sepsi OSK 2-3 (1-1)

Arbitru: Marian Barbu, Asistenți: Stelian Slabu, Valentin Dumitru

Au marcat: Maciel (38’), Cîrjan (83’)-Matei (4’), Ștefănescu (64’), Ciobotariu (75’)

Cartonașe galbene: Bodișteanu (30’), Zivulic (61’), Cîrjan (78’) - Matei (5’), Alimi (85’), Niczuly (90’+2), Damașcan (90’+3), Kecskés (90’+4), Ștefan (90’+7)

Oțelul Galați: Dur-Bozoancă - Adăscăliței, Yabre (Lopez 69’), Lovric, Miguel Silva – Zivulic (Neagu 70’) - Cisotti (cpt.), Teles (Cîrjan 77’) - Maciel, Al. Pop (Fatai 70’), Bodișteanu (Rus 70’). Antrenor: Dorinel Munteanu

Sepsi OSK: Niczuly (cpt.) - Kecskés, Ninaj, D. Ciobotariu – Oteliță (Oroian 77’), Alimi, J. Rodriguez (Păun 46’), R. Varga (Damașcan 88’) – Ștefănescu (Ștefan 77’), Safranko, C. Matei (Gheorghe 88’). Antrenor: Bernd Storck.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.