SPORT 18 martie 2024

O remiză și o înfrângere

de Marius Raczek | 1136 vizualizări

În etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat din Liga 3, ambele echipe covăsnene din Seria 5 au evoluat pe propriul teren, KSE Târgu Secuiesc reușind o remiză, în timp ce Sepsi OSK II a pierdut în fața ocupantei locului secund.

Având-o în față pe Olimpic Zărnești, locul secund în serie, Sepsi OSK II a încercat să obțină un rezultat pozitiv, dar oaspeții au plecat de la Sfântu Gheorghe cu toate cele trei puncte, impunându-se cu rezultatul de 2-1. Olimpic Zărnești a deschis scorul în prelungirile primei reprize. Gyulai a restabilit egalitatea în minutul 59, golul victoriei venind cu zece minute înainte de finalul partidei. Antrenorul Valentin Suciu a utilizat formula: Gedő – Popa, Vereguț, Moroșanu, Bujdosó, Grigore, Horciu, Rența, Kocsis, Coman, Veress; rezerve: Bartha, Varga, Gyulai, Ene, Mihoreanu, Bena, Batzula, Stanislav, Berde.

KSE Târgu Secuiesc a primit vizita echipei Viitorul Curița, pe care o va întâlni și în Play-Out. După o primă repriză echilibrată, oaspeții au deschis scorul în minutul 71, și se părea că reușita va pecetlui soarta partidei. Totuși, în al doilea minut de prelungire, Turcu a marcat, stabilind astfel scorul final, 1-1. Antrenorul Călin Moldovan a avut la dispoziție lotul: Albert – Gajdó, Agafiței, Bînță, Zöld, Gergely, Perenyi, Cîrstian, Botorok, Sütő, Ketesdi; rezerve: Bunduc, Bandi, Albu, Turcu, Veres, Demeter, Fülöp, Fábián, Kerestély.

După această etapă KSE Târgu Secuiesc a rămas pe poziția a șasea în clasament, urmată de Sepsi OSK II, la o distanță de trei puncte. În ultima partidă din sezonul regulat, Sepsi OSK II va juca în deplasare, pe terenul liderului AFC Câmpulung Muscel, iar KSE Târgu Secuiesc, tot în deplasare, la Cetate Râșnov.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.