SPORT 1 aprilie 2011

O nouă victorie pentru handbalistele de la CSM

de Covasna Media | 464 vizualizări
Handbalistele de la CSM Sfântu Gheorghe au reuşit o nouă victorie joi dimineaţă pe teren propriu când au întâlnit Universitatea Timişoara. După o pauză competițională de trei săptămâni, echipa antrenată de Gabriela Manea a reuşit să învingă echipa de pe Bega cu scorul de 39 la 35, la pauză scorul fiind de 20 la 14. Partida a fost în întregime condusă pe tabela de marcaj de fetele din Sfântu Gheorghe care pe aproape tot parcursul

Handbalistele de la CSM Sfântu Gheorghe au reuşit o nouă victorie joi dimineaţă pe teren propriu când au întâlnit Universitatea Timişoara. După o pauză competițională de trei săptămâni, echipa antrenată de Gabriela Manea a reuşit să învingă echipa de pe Bega cu scorul de 39 la 35, la pauză scorul fiind de 20 la 14. Partida a fost în întregime condusă pe tabela de marcaj de fetele din Sfântu Gheorghe care pe aproape tot parcursul partidei au păstrat o diferenţă de 7-8 goluri.

„A fost îmbucurător pentru faptul că am rulat tot lotul. Nu mi-a plăcut sub nicio formă apărarea cum a funcţionat astăzi, ca atare faptul că am luat 35 de goluri acasă iese total din gândirea mea. Reintrarea Kristinei Denes ne dă o oarecare bucurie. Mai avem 5 etape, iar problema e că se fracţionează de prea multe ori campionatul” a declarat la finalul partidei Gabriela Manea, antrenoarea CSM Sf. Gheorghe.

De la CSM Sfântu Gheorghe au marcat: Sorina Geapană – 8 goluri, Molnar Eniko - 6 goluri, Mihaela Trăilă şi Elena Grigore – 5 goluri, Roxana Marin şi Iulia Pal – 4 goluri, Ioana Grama şi Diana Sandru – 3 goluri, Alexandra Sandu – 1 gol.

În următoarea etapă CSM Sf. Gheorghe va întâlni în deplasare pe CSM Slatina.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.