SPORT 26 noiembrie 2013

O nouă victorie pentru echipa MNCR în cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator!

de Covasna Media | 494 vizualizări

meci 2

Vineri, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, a avut loc Etapa a II-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator, jud. Covasna.

De la ora 20.45, s-a disputat meciul dintre echipele North-Zsola (Sfântu Gheorghe) şi echipa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe (MNCR).

Partida a fost arbitrată în teren de Kolozsi Hunor şi Sinka Aba, masa oficială fiind asigurată de Sylvester Zoltán şi Taranek János.

MNCR – North-Zsola

Componenţa echipelor a fost următoarea:

MNCR: Chiricescu Andrei, Chiricescu Andrea, Murea, Ola, Moldovan, Vlad Zsiga, Ursăciuc şi Buzea;

North-Zsola: Török, Kanyó Sz., Kanyó Sz. Jr., Deák, Mezei, Sándor, Dézsi, Kovács, Benkő şi Pál.

Primul sfert al partidei s-a disputat în mare forţă, cu mult consum de energie depus de către toţi jucătorii aflaţi pe teren. Echipa MNCR a reuşit să puncteze mai mult, astfel încât şi-a asigurat la finalul sfertului un avantaj de 7 puncte, scorul înregistrat fiind de 14 – 7. Sfertul al doilea s-a disputat într-un ritm alert, cu multe faze spectaculoase şi puncte de ambele părţi. Scorul pe tabela de marcaj la finalul acestui sfert era de 26 – 15 în favoarea MNCR.

După pauză, în sfertul al treilea, ambele echipe au făcut un joc foarte bun în faza defensivă şi un joc slab în faza de atac, practic MNCR a reuşit să acumuleze numai 3 puncte, în schimb ci de la North-Zsola au acumulat 8 puncte, reducând diferenţa pe tabela de marcaj, scorul la finalul acestui sfert fiind de 29 – 23 în favoarea MNCR.

Sfertul al patrulea al partidei a început foarte bine pentru echipa MNCR, care a recuperat mingea de cele mai multe ori şi a dominat tactic şi fizic echipa North-Zsola. Prin jocul defensiv colectiv foarte bun, precum şi prin aruncările de 3 puncte reuşite de Murea şi Ursăciuc, echipa a reuşit să-şi consolideze diferenţa pe tabela de marcaj, scorul înregistrat la finalul partidei fiind de 43 – 27 în favoarea MNCR.

Cu acest rezultat, echipa MNCR acumulează 4 puncte şi ocupă poziţia a patra la finalul etapei a doua din cadrul acestui sezon de campionat.

Felicitări echipei!

Celelalte rezultate din cadrul primei etape:

  • SG Stars         56       -           27       Kasete           
  • Bálványos      53       -           41       Rozsdás Csont         
  • Galactica        46       -           53       Drink Team  
  • Bad Boys       76       -           46       Suhanó Múmiák       
  • Sepsi ISE        71       -           20       Szakik

Etapa viitoare se desfăşoară vineri în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe. De la ora 19:30 este programată partida dintre echipele M.N.C.R. – Sepsi ISE.

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi afla pe www.sepsikosar.ro

Coordonatori echipă MNCR: Andrea Chiricescu şi Dan Buzea

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.