SPORT 16 februarie 2021

O nouă remiză pentru Sepsi OSK, 1-1 cu FC Argeș

de Covasna Media | 937 vizualizări

În partida restantă contând pentru etapa 21 din Liga 1, Sepsi OSK a obținut un punct, după rezultatul de 1-1 pe terenul echipei FC Argeș.

Gazdele au părut mult mai motivate în debutul jocului și Niczuly s-a văzut nevoit să intervină decisiv în fața lui Malele, la prima ocazie de gol a partidei. După 10 minute mai bune ale piteștenilor, Sepsi OSK a preluat inițiativa și a reușit să înscrie. Astfel, în minutul 22, în urma unui corner executat de Eder Gonzales, atent, pe fază, Bouhenna a reluat în poarta apărată de Greab. Finalul primei părți a aparținut din nou gazdelor, dar șutul lui Palic a fost respins de Niczuly și elevii lui Leo Grozavu au intrat la pauză cu avantaj de un gol.

Repriza secundă a început sub semnul echilibrului, însă, în minutul 56, din nou Palic, l-a pus la încercare pe Niczuly care a respins în corner. Trei minute mai târziu avea să vină golul egalizator. O neatenție a defensivei noastre, la centrarea lui Mușat, l-a adus în situație de finalizare pe Dumitru care a reluat spectaculos sub bară, aproape de vinclu. Mai mult, chiar Maes de la gazde putea întoarce soarta jocului, Niczuly, însă, a intervenit senzațional.

În ultimele minute Sepsi OSK a forțat victoria, dar din centrarea lui Csiszér, Safranko a trimis pe lângă poartă. Pentru Sepsi OSK acesta este cel de-al cincilea rezultat de egalitate consecutiv, sâmbătă echipa noastră urmând să întâlnească pe teren propriu echipa Academica Clinceni.

Liga 1, Etapa 21

FC Argeș-Sepsi OSK 1-1(0-1)

Arbitru: Adrian Cojocaru; Asistenți: Valentin Avram, Vladimir Urzică

Au marcat: Dumitru(60’)-Bouhenna(22’)

Cartonaș galben: Șerban(78’)-Aganovic(80’), Achahbar(84’)

FC Argeș: Greab - Tofan, Turda, Maric, Mușat - Meza Colli, I. Șerban – Drăghici(Maes 64’), Palic, C. Dumitru – Malele. Antrenor: Mihai Ianovschi

Sepsi: Niczuly - Csiszér, Bouhenna, Mitrea, Ștefănescu – Deligiannidis(Golofca 74’), Ninaj, Vașvari(Purece 36’) - Safranko, Fülöp L.(Aganovic 46’), Eder Gonzales(Achahbar 60’). Antrenor: Leo Grozavu.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.