SPORT 19 februarie 2024

O nouă partidă dificilă pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 1315 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 17:30, Sepsi OSK o va întâlni, la Sfântu Gheorghe, pe Farul Constanța, campioana en-titre, într-o partidă programată în cadrul etapei a 26-a din Superliga.

Sepsi OSK vine după o serie de trei înfrângeri consecutive, cu toate acestea o victorie astăzi iar readuce pe alb-roșii pe o poziție de Play-Off. Deși au existat absențe în etapa anterioară, Sepsi OSK a jucat curajos în deplasare la liderul FCSB, în ciuda rezultatului demonstrând că echipa are totuși potențialul de a-și atinge obiectul. Antrenorul Bernd Storck a prefațat partida cu Farul astfel: „Ne așteaptă un meci interesant, jucăm împotriva echipei campioane. Pentru mine este prima partidă contra lui Gică Hagi și a echipei sale. Nici ei nu traversează o perioadă prea bună, au pierdut cu Dinamo, dar i-am văzut în partida cu FCSB când au făcut un joc bun. Foarte important pentru noi este că revine Ștefănescu și astfel cresc șansele de a marca goluri. Aceasta lipsește echipei, s-a văzut și la București, în partida cu FCSB, am avut momente de dominare, dar nu am marcat. Atât Farul, cât și noi, avem același obiectiv, accesul în Play-Off, astfel că va fi o partidă dificilă”.

Farul Constanța, campioana en-titre, așteaptă partida de la Sfântu Gheorghe de pe poziția a cincea în clasament. În cazul unui eșec, trupa de la malul mării se va afla la numai un punct avans față de Sepsi OSK. Runda precedentă băieții lui Gică Hagi au pierdut surprinzător, chiar pe propriul teren, în fața ultimei clasate Dinamo București.

De când echipa constănțeană a revenit la numele de Farul, între cele două echipe s-au consemnat șapte partide în Superliga. În cinci partide s-a impus Farul, o dată Sepsi OSK, iar o altă partidă s-a încheiat la egalitate. Partida din tur a revenit constănțenilor cu rezultatul de 2-1, pentru Sepsi OSK reușind să marcheze Marius Ștefănescu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.