SPORT 10 decembrie 2019

O nouă competiţie, noi clasări pe podium

de Covasna Media | 1143 vizualizări

Rezultate excelente obținute de sportivii secției de Arte Marțiale a Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe la „Cupa OPEN AQUILA 2019” ediţia a XV-a, organizată la Giurgiu, competiţie Ranking list din calendarul Federaţiei Române de Arte Marțiale.

În perioada 6-7 decembrie la Giurgiu s-a desfăşurat unul dintre cele mai puternice concursuri organizate în România din calendarul Federaţiei Române de Arte Marțiale, competiţie Ranking list, organizată de Clubul Sportiv AQUILA Giurgiu cu sprijinul financiar al Direcției Judeţene de Sport şi Tineret Giurgiu.

Competiţia a adunat la startul ei sportivi din întreaga ţară şi din Republica Moldova. Peste 300 de concurenţi, repezentând 19 cluburi, s-au întrecut pe trei spaţii de luptă de la ora 9 dimineața până noaptea târziu în jurul orei 23:30 – aproximativ 15 ore de competiție neîntrerupte la probele de Ju-Jitsu fighting şi ne-waza, un adevărat maraton al artelor marțiale.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat la această competiţie cu 14 sportivi şi un antrenor, fiecare sportiv fiind înscris la câte două probe de competiție, rezultatele obținute de aceștia fiind deosebit de bune, în general sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe clasându-se pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. Bilanţul la finele competiţiei însumează 18 cupe din care 11 de locul I, 3  de locul II, şi 4 de locul III.

Această competiţie fiind una de Raking list (acumulare de puncte pentru calificarea în loturile naţionale de ju-jitsu pe anul 2020), sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe au tratat-o cu toată seriozitatea, rezultatele încununând lungul şir de antrenamente intense, competiţii de verificare şi pregătire centralizată.

„Mulțumim pe această cale tuturor acelora care au fost alături de noi şi ne-au sprijinit material și financiar, în mod special Consiliului Local Sfântu Gheorghe pentru sprijinul financiar acordat prin Programul de finanțare a sportului de performanţă 2019-2020”, transmit reprezentanţii clubului.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.