SPORT 13 iulie 2021

Noi transferuri perfectate de Sepsi OSK: echipa completată de un fost jucător de la FC Torino

de Iulia Drăghici - Taraș | 1473 vizualizări

Încă doi fotbaliști s-au alăturat echipei fanion a județului Covasna, Sepsi OSK, anunță clubul din Sfântu Gheorghe. Internaţionalul moldovean Vitalie Damașcan (FC Torino) și Rareş Ispas (CFR Cluj) sunt cele două transferuri recent încheiate.  

Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu internaţionalul moldovean Vitalie Damașcan, care ultima dată a jucat la FC Torino (Italia), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la echipele RKC Waalwijk sau Fortuna Sittard din Olanda.

Jucătorul, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire pe încă unul. 

De asemenea, Sepsi OSK a perfectat şi transferul fundaşului Rareş Ispas. Jucătorul, în vârstă de 20 de ani, a sosit sub formă de împrumut, pe o perioadă de un an, de la CFR Cluj.

Le urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, arată un anunț publicat luni pe pagina de Facebook oficială a clubului covăsnean.

În campania de transferuri dinaintea noului sezon fotbalistic, pe lista Sepsi OSK se mai regăsesc și alte nume, printre care: internaționalului sloven Rajko Rep, mijlocaș ofensiv, în vârstă de 31 de ani (TSV Hartberg, Austria), mijlocașul ofensiv Petar Bojic, în vârstă de 29 de ani (Vojvodina, Serbia), mijlocaşul Botorok János, de 19 ani (care a sosit sub formă de împrumut, pe o perioadă de un an, de la FK Csíkszereda Miercurea Ciuc), fundaşul portughez Hugo Sousa, în vârstă de 28 de ani (Astra Giurgiu), portarul Răzvan Began, mijlocașul nord-macedonean Stefan Askovski, în vârstă de 29 de ani (FC Botoșani), atacantul Tsvetelin Chunchukov (Academica Clinceni), mijlocașul Cristian Bărbuț (Universitatea Craiova). 

Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord şi cu Fülöp István pentru prelungirea contractului, astfel el va face parte din lotul echipei şi în sezonul 2021-2022. Mijlocaşul, în vârstă de 31 de ani, a sosit la Sfântu Gheorghe în vara anului 2018. Și fundașul Radoslav Dimitrov și-a prelungit pe încă un an contractul cu Sepsi OSK. De asemenea, mijlocașul Cătălin Golofca fost transferat definitiv, după ce toamna trecută a venit de la CFR Cluj sub formă de împrumut. 

Echipa antrenată de Leo Grozavu s-a despărțit de Nouvier, Deligiannidis, Florin Ștefan, Bouhenna, Rapp, Markovici, Petrila, Safranko, Purece, Bajrovic, Gál Andrezly, Lóránt Kovács și portarul Jesus Fernandez, scrie GSP.ro. 

Primul meci jucat în noul sezon al Ligii 1 de Sepsi OSK se va disputa vineri, 16 iulie, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. Partida contra celor de la Academica Clinceni este programată să înceapă la ora 18:30. 

Sursa foto: Facebook/ Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.