SPORT 4 octombrie 2018

Niczuly Roland în echipa etapei

de Covasna Media | 1440 vizualizări

Revista LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 10-a în Liga 1 Betano.  După excelenta evoluție de pe terenul celor de la Dinamo, în meciul încheiat la egalitate, 0-0, Niczuly Roland a fost inclus în acest 11 al celor mai buni jucători din etapă. Reamintim că el a fost apreciat și de ziare precum Gazeta Sporturilor, care i-au acordat nota 8, pe o scară de la 1 la 10.

De asemenea, în ediția noastră tipărită de mâine vă propunem un interviu exclusiv cu Niczuly Roland.

 PORTAR

Roland Niczuly (Sepsi / 23 de ani / 10 jocuri) - Tânărul portar covăsnean a avut trei intervenţii mari în repriza secundă, intervenţii datorită cărora Sepsi a bifat al șaselea meci din acest sezon fără gol primit, cele mai multe dintre toate competitoarele.

FUNDAŞI

Ivan Martic (U Craiova / 27 de ani / 4 jocuri) - A urcat des în atac şi a pus în permanenţă presiune pe adversari. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unei partide.

Iulian Cristea (Gaz Metan / 24 de ani / 10 jocuri) - Readucerea sa în centrul defensivei a fost o decizie excelentă luată de Mihai Teja în acest început de sezon. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.

Bogdan Ţîru (Viitorul / 24 de ani / 9 jocuri) - A fost un zid de netrecut în faţa atacanţilor adverşi. Cu fiecare meci jucat, se apropie tot mai mult de forma care l-a dus, nu cu mult timp în urmă, la echipa naţională.

Alexandru Stan (FCSB / 29 de ani / 4 jocuri) - S-a integrat perfect în jocul gândit de Nicolae Dică. La Târgu Mureş a acoperit excelent în defensivă, dar a şi participat la construcţia fazelor ofensive.

MIJLOCAŞI

Sebastian Chitoşcă (FC Botoşani / 25 de ani / 8 jocuri) - A marcat primul gol în tricoul grupării moldave, reuşita sa dovedindu-se decisivă la final, când FC Botoşani s-a întors cu un punct de la Voluntari.

Tudor Băluţă (Viitorul / 19 ani / 7 jocuri) - A înscris primul gol din carieră în Liga 1, unul de trei puncte. În ciuda vârstei, este unul dintre cei mai buni jucători din campionat pe postul său. 

Olimpiu Moruţan (FCSB / 19 ani / 10 jocuri) - Introducerea sa în teren a schimbat total jocul echipei. A contribuit cu pase decisive la două dintre reuşitele roş-albaştrilor. În total, a strâns trei goluri şi cinci pase decisive în toate competiţiile din stagiunea curentă.

Ely Fernandes (Gaz Metan / 27 de ani / 9 jocuri) - A fost cel mai periculos jucător al echipei sibiene. Insistenţa sa a dat roade pe final, când a marcat singurul gol al meciului.

 ATACANŢI

Harlem Gnohere (FCSB / 30 de ani / 8 jocuri) - A înscris pentru a șaptea oară în ediţia actuală şi a ajuns la 44 de goluri marcate în 98 de meciuri disputate în principala competiţie internă din România. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.

Florin Tănase (FCSB / 23 de ani / 8 jocuri) - A făcut cel mai bun meci din acest sezon. A înscris de două ori şi a fost un pericol permanent pentru poarta adversă.

ANTRENORUL ETAPEI

Nicolae Dică (FCSB / 38 de ani) - Deşi a fost condus, a făcut rapid două schimbări şi a dat o altă faţă echipei. A reuşit a șasea victorie din acest sezon, toate la minim două goluri diferenţă.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.