SPORT 18 decembrie 2018

Niczuly Roland a revenit printre titulari

de Covasna Media | 1840 vizualizări

Cu ocazia meciului de la Călărași, câștigat de Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu 3-0 în fața localnicilor de la Dunărea, în Liga I la fotbal, poarta echipei noastre a fost apărată din nou de către talentatul Niczuly Roland. Acesta greșise grav la jocul pierdut pe teren propriu cu AFC Hermannstadt, scor 3-1. Atunci, la scorul de 1-1, Niczuly a încercat să îl dribleze în propriul careu pe atacantul sibian Tsoumou, iar acesta i-a subtilizat balonul și a marcat în poarta goală.

De atunci, antrenorul Eugen Neagoe a operat o modificare la nivelul postului de portar, dându-i șansa lui Fejér Béla să apere. Conform primelor informații, cu o oră înainte de meci Fejér era favorit să intre în poartă, numai că pe raportul oficial a fost notat, ca titular între buturi, Niczuly.

Goal-keeper-ul s-a revanșat din plin, reușind să termine partida fără gol primit, iar evoluția sa a fost una foarte sigură.

În orice caz, concurența pe post între Niczuly și Fejer este una foarte frumoasă, cu această pereche tânără de portari Sepsi OSK Sf. Gheorghe reușind să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.