SPORT 19 iulie 2019

Niczuly în echipa primei etape

de Covasna Media | 1314 vizualizări

Jurnaliștii de la Liga Profesionistă de Fotbal au alcătuit echipa ideală a primei etape, în care, pe post de portar este Niczuly Roland, legitimat la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Portarul covăsnean a fost desemnat și omul meciului FC Voluntari – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, scor 0-0. 

PORTAR

Roland Niczuly (Sepsi OSK / 23 de ani) - Și-a făcut treaba în poartă, iar echipa sa a plecat cu un punct important de la Voluntari. Poate fi unul dintre atuurile covăsnenilor în acest sezon.

FUNDAŞI    

Ivan Martic (U Craiova / 28 de ani) - A consumat multă energie pe durata meciului. A şi marcat, golul său dovedindu-se a fi decisiv la final.

Cosmin Frăsinescu (CSM Poli Iaşi / 34 de ani) - Stâlpul defensivei moldave şi-a făcut din nou datoria, fiind excelent poziţionat în faţa atacanţilor adverşi. Este jucătorul activ cu cele mai multe meciuri pe prima scenă, 374!

Bogdan Ţîru (Viitorul / 25 de ani) - Căpitanul dobrogenilor a făcut un meci fără greşeală în apărare. Se află la al optulea sezon în principala competiţie internă, interval în care a strâns 146 de jocuri.

Bradley De Nooijer (Viitorul / 21 de ani) - Un sezon început în forță de fundașul stânga. Incursiunile sale au creat panică în apărarea dinamovistă, iar precizia paselor a fost una ridicată.

 MIJLOCAŞI

Ionuț Vînă (FCSB / 24 de ani) - Și-a regăsit în echipa roș-albastră foștii coehipieri de la Viitorul și lasă impresia că joacă de sezoane bune în tricoul bucureştenilor. Contribuție consistentă la victoria cu Hermannstadt.

Dragoș Nedelcu (FCSB / 22 de ani) - Are un început de stagiune excelentă și își obligă antrenorul să-l folosească tot mai mult. Noul sistem al roș-albaștrilor i se potrivește de minune. 

Hervin Ongenda (FC Botoşani / 24 de ani) - A marcat un gol spectaculos şi a coordonat excelent compartimentul ofensiv al botoşănenilor. Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat.

ATACANŢI

Gabriel Iancu (Viitorul / 25 de ani) - Îi transmite un mesaj clar lui Hagi. Redevine atacantul de valoare care impresiona la debutul în Liga 1. Cu golurile lui, Viitorul poate face un nou sezon memorabil.

Sergiu Buș (Gaz Metan / 26 de ani) - Cu o prezență consistentă în fața porții, își anunță încă din start candidatura la titlul de golgheter. Echipa din Mediaș pare să fi găsit înlocuitorul perfect pentru Rondon.

Florinel Coman (FCSB / 21 de ani, FOTO) - Jucător decisiv, a înclinat balanța în favoarea echipei sale cu implicarea în trei dintre acțiunile finalizate cu gol de roș-albaștri. Evoluția sa promite un nou sezon bun pentru vicecampioană.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani) - Deşi a pierdut în această vară mai mulţi titulari, Hagi a alcătuit o formaţie care a impresionat prin tactica de joc şi prin pregătirea fizică exemplară. Viitorul a predat o lecţie de fotbal în derby-ul etapei.

Cristian Frisk

Sursă foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.