SPORT 21 august 2018

Nicolae Dică nu a crezut că FCSB poate învinge Sepsi OSK

de Covasna Media | 885 vizualizări

În etapa a cincea a Ligii I la fotbal, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a pierdut în ultimele 10 minute partida cu FCSB, pe Arena Națională, scor 2-0.

Nicolae Dică (38 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, a explicat la flash-interviul pe care l-a acordat în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special” de ce a făcut ”experimente” la meciul cu Sepsi, dar și de ce nu prea mai credea într-un succes duminică seară pe ”Arena Națională”.

”A fost un meci foarte greu, la care mă și așteptam. Mă așteptam însă și ca Sepsi OSK să fie o echipă mai ofensivă, dar ei s-au mulțumit să se apere cu toți jucătorii în 30 de metri și să joace pe contraatac. În prima repriză, ne-au surprins cu două contraatacuri, dar în partea a doua nu le-am mai dat nicio șansă. Noi am avut o posesie bună, am încercat să venim cu mai multe centrări din margine, pentru că era greu să ataci pe zona centrală. Gazonul a fost și el cum a fost, așa că....

Eu, sincer, mă gândeam că se va termina 0-0, după cum decurgea jocul. Mă gândeam că doar dintr-o fază fixă am putea să reușim să marcăm. Din fericire a venit acel penalty și lucrurile s-au rezolvat”, a spus Dică, după meci.

Tehnicianul roș-albaștrilor a dat vina și pe gazon pentru prestația echipei sale de duminică seară.

”Într-adevăr nu ne-am creat ocazii de gol până la penalty, e foarte greu să joci pe un asemenea teren, să marchezi repede contra unei echipe care se apără de o așa manieră, cu 10 jucători în 30 de metri. Dar și cei de la Sepsi au trecut de câteva ori de centrul terenului și atunci din greșeală”, a mai adăugat Dică.

Titularizat, Rusescu a fost scos la pauză și înlocuit cu Gnohere, cel care a marcat din nou. Numai că Dică are în continuare încredere în fostul atacant de la Sevilla. ”Rusescu se antrenează foarte bine, trebuie să avem răbdare cu el, pentru că vine după o perioadă foarte grea în care n-a jucat meciuri oficiale. I-am dat minute și la Mediaș, și la Split, dar și acum”, a mai spus Dică, la Digi Sport.

Ce păcat că fotbaliștii noștri nu au îndrăznit mai mult...

Cristian Frisk

Foto: facebook/FCSBOfficial

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.