SPORT 25 februarie 2024

Nici de această dată nu a fost victorie

de Marius Raczek | 1253 vizualizări

În etapa a 27-a din Superliga, Sepsi OSK a remizat, scor 0-0, pe propriul teren, cu Universitatea Cluj, un rezultat care nu îi avantajează pe alb-roșii, dar ar putea conta la finalul sezonului regulat.

Prima repriză nu a fost una prea spectaculoasă, practic niciuna dintre echipe nereușind să amenințe cu adevărat poarta adversă. La reluare, Bernd Storck a făcut trei schimbări cu speranța de a schimba jocul echipei. E adevărat că Sepsi OSK a părut mai periculoasă, și în minutul 50 din centrarea lui Dumitrescu, Varga K. a reluat cu capul, dar Gorcea s-a opus. Pe final am mai consemnat o centrare periculoasă a lui Ștefănescu, dar și marea ocazie a lui Popa, scăpat singur cu Moldovan.

Pentru Sepsi OSK a aceasta a fost cea de-a cincea partidă fără victorie, iar în următoarea etapă va evolua în deplasare la FC Botoșani, întâlnire programată joi, 29 februarie.

Superliga, Etapa 27

Sepsi OSK-Universitatea Cluj 0-0

Arbitru: Viorel Flueran, Asistenți: Mircea Orbuleț, Adrian Popescu

Cartonașe galbene: Oroian (38’) – Chipciu (90’+5)

Sepsi OSK: Moldovan – Oroian (Oteliță 46’), Ciobotariu, Kecskés (Kallaku 46’), Dumitrescu – Ninaj – Păun, Matei (Aganovic 77’), Rodriguez (Varga K. 46’), Ștefănescu – Safranko (Debeljuh 61’). Antrenor: Bernd Storck. 

Universitatea Cluj: Gorcea – Chipciu, Masoero, Thalisson (Mitrea 68’), Roger – Silaghi (Rus 61’), Simion (Fossati 81’), Bic (Doukoure 61’) – Nistor – D. Popa, Anselmo (Gheorghe 46’). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.