SPORT 9 octombrie 2023

Nevoia de victorie apasă tot mai greu

de Marius Raczek | 545 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 21:00, pe Stadionul Cluj Arena, Sepsi OSK o va întâlni pe Universitatea Cluj, în etapa a 12-a din Superliga, o partidă în care covăsnenii trebuie să întrerupă seria rezultatelor negative din ultima perioadă.

Ultima victorie, în campionat, pentru Sepsi OSK s-a consemnat în urmă cu cinci etape. A fost un succes la limită cu UTA Arad. De atunci au venit patru înfrângeri consecutive, toate cu echipe care luptă pentru un loc în Play-Off, ceea ce a început să ridice tot mai multe semne de întrebare în privința realizării obiectivului din acest sezon. Trupa lui Liviu Ciobotariu este acum pe poziția a zecea în clasament. Referitor la partida cu Universitatea Cluj tehnicianul a declarat: „Echipa trece printr-un moment greu. Știm că cei care iubesc această echipă sunt dezamăgiți de rezultate (...). Din păcate avem mulți accidentați și ne este foarte greu să alcătuim un 11, fără a avea toți jucătorii la dispoziție. Dar noi vom face tot ceea ce este posibil să ieșim din această situație pentru că avem nevoie de moral, de încredere, iar asta se poate câștiga doar pe teren, acumulând puncte. Chiar dacă vom întâlni un adversar dificil, omogen, cu jucători valoroși, obiectivul nostru rămâne același: de a câștiga”.

Universitatea Cluj este chiar în spatele lui Sepsi OSK în ierarhia Superligii, și în ultimele trei etape alb-negrii au obținut o victorie, cu UTA, și două remize, cu Universitatea Craiova, iar ultima pe terenul liderului FCSB.

Istoricul întâlnirilor directe, în Superliga, consemnează două partide, ambele disputate ediția trecută, în sezonul regulat. Sepsi OSK s-a impus de fiecare dată, 1-0 în deplasare, prin golul lui Rondon, apoi cu 2-1, la Sfântu Gheorghe, reușite semnate de Păun și Tudorie.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.