SPORT 8 februarie 2019

Neagoe se teme de arbitraj la meciul cu Dinamo

de Covasna Media | 695 vizualizări

Partida din etapa a 23-a a Ligii I la fotbal, dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Dinamo este cap de afiș pentru sportul din județul Covasna, în acest weekend. Meciul, care va avea loc sâmbătă 9 februarie, cu începere de la ora 20.00, va avea loc pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe.

În titratul cotidian de sport Gazeta Sporturilor, într-un interviu acordat în exclusivitate, antrenorul principal al echipei noastre, Eugen Neagoe, a pus presiune pe arbitraj spunând că arbitrii vor încerca să o ajute pe Dinamo să prindă un loc de play-off. Neagoe a incriminat, în acest sens, prestația brigăzii de fluierași de la meciul de luni, câștigat pe teren propriu de Dinamo, 3-0 cu Politehnica Iași, fosta echipă la care a antrenat Eugen Neagoe. La declarațiile lui Neagoe s-a raliat și președintele clubului ieșean, Adrian Ambrosie, care la fel, a fost nemulțumit de arbitrii care au oficiat jocul din Groapă.

Reacția din tabăra dinamovistă nu s-a lăsat așteptată, iar președintele clubului bucureștean, Alexandru David, a taxat declarațiile făcute publice de Eugen Neagoe, respectiv Adrian Ambrosie.

Jocul psihologic dinaintea acestui meci deja a început. Sepsi OSK Sf. Gheorghe ocupă locul 5 în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 11, cu 25 de puncte.

Partida Sepsi OSK – Dinamo este televizată pe Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport, iar la radio va fi difuzată de către Radio România Actualități, în transmisiune secvențială. Radio Tg. Mureș, în variantele limba română și limba maghiară, va transmite integral jocul de sâmbătă seară.

Foto arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.