SPORT 7 septembrie 2012

Naţionala debutează în preliminariile CM 2014. Vezi echipa de start în meciul cu Estonia

de Covasna Media | 371 vizualizări

Naţionala de fotbal a României joacă astăzi la Tallin, de la ora 21.00, împotriva Estoniei. Între alţii, Victor Piţurcă va începe meciul cu Măţel, Chiricheş şi Grozav.

Naţionala de fotbal a României începe în această seară campania de calificare la Campionatul Mondial din 2014, tricolorii având programat primul meci la Tallin, împotriva Estoniei. În condiţiile în care doar echipa de pe primul loc se califică direct la turneul final, iar locul 2 merge la baraj, partida cu balticii este extrem de importantă în economia grupei, echipa Estoniei fiind considerată, teoretic, mai slabă decât a ţării noastre.

De altfel, chiar selecţionerul Victor Piţurcă vedea Olanda drept favorită incontestabilă la prima poziţie, în timp ce România, Turcia şi Ungaria se bat pentru locul secund. În condiţiile în care estonienii nici nu sunt luaţi în calcul să emită pretenţii la unul din primele locuri, victoria naţionalei noastre în această seară este obligatorie.

Totuşi, o declaraţie făcută de Piţurcă înaintea partidei îi pune pe gânduri pe microbiştii din ţara noastră. "Depinde ce vom realiza în teren ca să spunem că suntem nemulţumiţi după un meci egal. Poate gazdele noastre vor avea foarte multe ocazii şi nu vor reuşi să înscrie, atunci dacă facem un meci egal putem spune că suntem mulţumiţi. Ne aşteaptă un meci greu în Estonia", a spus Piţurcă.

Selecţionerul va alinia în această seară următoarea echipă: Lobonţ, Măţel, Chiricheş, Goian, Raţ, Lazăr, Bourceanu, Torje, Grozav, Tănase, Marica.

Partida Estonia - România va începe la ora 21.00 şi va fi arbitrată de o brigadă din Serbia, care îl are la centru pe Milorad Mazic. Acesta a mai arbitrat naţionala noastră în amicalul cu Turcia, pierdut cu 0-2 (11 august 2010), şi în cel cu Israel, pierdut de asemenea cu 0-2, pe 3 martie 2010.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.