SPORT 21 octombrie 2015

Motocros Cup: sâmbătă la Sfântu Gheorghe, sezonul se încheie cu adrenalină şi gulaş secuiesc

de Covasna Media | 824 vizualizări

Etapa finală din acest an a Motocros Cup este programată pentru sâmbătă, 24 octombrie, pe circuitul dinspre Şugaş Băi, la ieşirea din Sfântu Gheorghe. Configuraţia circuitului şi faptul că aceasta este ultima cursă a sezonului promit manşe incitante la fiecare clasă, fiecare pilot dorind să intre în perioada de repaus cu un rezultat cât mai bun. Nu în ultimul rând, cu siguranţă că gulaşul promis de organizatori sportivilor va fi mai gustos pentru aceia care vor urca pe podium.

Krisztian Tompa, George Cabal, Adrian Răduţă şi-au exprimat deja intenţia de a participa la cursă, bătălia pentru postura de cel mai rapid pilot de pe circuit anunţându-se incitantă. Krisztian Tompa a semnat deja pentru o echipă olandeză de motocros, Grizzly Resa Yamaha, va evolua pe circuitul „de casă” şi nu a uitat că anul trecut, în manşa doi, Ionuţ Corbea i-a suflat primul loc la clasa MX2 Juniori. George Cabal vine după o victorie în primul concurs de supercros desfăşurat în România, nu departe de Sfântu Gheorghe, la Miercurea Ciuc, iar Adrian Răduţă, deşi încă într-o perioadă de reacomodare cu pistele de motocros, poate oricând să pună probleme mai tinerilor piloţi. La fel, fraţii Corbea, Ionuţ şi Virgil, au demonstrat anul trecut că se simt bine pe acest circuit, deci amatorii de spectacol motocrosistic au cu siguranţă ce vedea!

„Ne bucurăm că închidem cu bine al patrulea sezon Motocros Cup, ne-am fi dorit să respectăm grila cu şase etape, dar ţinând cont de faptul că la Zărneşti s-au alergat mai multe curse de motocros, nu am vrut ca acest circuit să devină redundant pentru sportivi. Sperăm că motocrosiştii să vină în număr mare la Sfântu Gheorghe, am pregătit pentru ei o tombolă cu ajutorul Go Pro România, în cadrul unei serbări câmpeneşti după cursă, de la care nu va lipsi gulaşul”, spune Ciprian Popescu, din partea clubului organizator Dual Racing.

„Circuitul a fost deja discuit şi pregătit de partenerul nostru, Csaba Tompa, preşedintele clubului de motocros Sugaş Sfântu Gheorghe, urmând ca joi şi vineri să îndrept trambulinele şi să fac micile ajustări necesare. Ţinând cont că anul trecut circuitul a fost modernizat, nu este nevoie de alte intervenţii, îi aşteptăm sâmbătă pe piloţi în grila de start, pentru a încheia sezonul cu o cursă frumoasă”, explică Adrian Răduţă (Top Cross TCS).

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.