SPORT Acum 2 zile, 20 ore

Mitriță decisiv; Sepsi OSK, prima înfrângere din acest sezon

de Marius Raczek | 538 vizualizări

În etapa a cincea din Superliga, Sepsi OSK a suferit prima înfrângere stagională. Universitatea Craiova s-a impus la Sfântu Gheorghe cu rezultatul de 2-1, deși sub aspectul jocului, alb-roșii au fost adversari pe măsura echipei din Bănie.

Partida a debutat sub semnul echilibrului, cu Sepsi OSK controlând jocul, iar oaspeții mereu pregătiți să pornească pe contraatac. Până în minutul 30, moment în care a venit deschiderea scorului, mari ocazii de gol nu s-au consemnat. Mitriță, cel despre care Bernd Storck spunea că poate face diferența, a ieșit la rampă, și după o combinație cu Paradela, a lobat balonul peste Niczuly.

Până la pauză, Sepsi OSK a avut posibilitatea de a restabili egalitatea, dar Popescu a parat formidabil reluările lui Neskovic, în două rânduri, și a lui Debeljuh.

În partea secundă, aspectul jocului nu s-a modificat, iar oaspeții, au devenit tot mai periculoși pe contraatac. Sepsi OSK a revenit în joc, și a egalat prin golul lui Debeljuh, după o fază la care Ciobotariu a trimis cu capul în bara transversală, iar apoi atacantul alb-roșiilor a împins mingea după linia porții. Cu toate acestea, același Mitriță a dat lovitura de grație cu un șut spectaculos la colțul lung.

Până la disputarea celorlate partide din această rundă, Sepsi OSK rămâne pe poziția a patra. Etapa următoare se va deplasa pe terenul Universității Cluj, întâlnire programată luni, 19 august, cu începere de la ora 19:00.

Superliga, Etapa 5

Sepsi OSK-Universitatea Craiova 1-2(0-1)

Arbitru: Radu Petrescu, Asistenți: Mircea Grigoriu, Marius Badea

Au marcat: Debeljuh(69’)-Mitriță(32’, 82’)

Cartonașe galbene: Mino(45’+4)-Ndong(38’), Popescu(67’), Crețu(68’, 90’+6)), Bancu(78’)

Cartonaș roșu: Crețu(90’+6)

Sepsi OSK: Niczuly – Oteliță(Oroian 65’), Ciobotariu, Ninaj, F. Ștefan - Alimi, Mino(Hajdin 85’), Kallaku(Siger 65’) – Neskovic(Drăghiceanu 65’), Debeljuh, Breij(Coman 46’). Antrenor: Brend Storck

Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Sierra Perez, Ndong – Oshima(Crețu 50’), Mekvabishvili – Baiaram(Barbu 46’), Mitriță, Paradela(Bancu 74’) – Koljic(Mora 58’). Antrenor: Costel Gâlcă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.