SPORT 8 septembrie 2017

Milovan Petrović transferat la Sepsi OSK Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 1514 vizualizări

Conducerea Sepsi OSK Sf. Gheorghe a perfectat un nou transfer. Internaţionalul macedonean Milovan Petrović vine să întărească echipa-fanion a fotbalului covăsnean. Petrović, care va fi prezentat oficial chiar astăzi, la conferinţa de presă, joacă pe postul de mijlocaş central şi a evoluat la Pobeda Prilep şi Rabotnički, în ţara natală. Cu ultima echipă a bifat eventul, în sezonul 2013–2014, atunci când a cucerit titlul de campion naţional, respectiv Cupa Macedoniei.

S-a transferat apoi la puternica echipă croată Osijek, de unde vine, sub formă de împrumut, la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Înţelegerea este valabilă până la finalul actualei stagiuni, după care Petrović se va întoarce la Osijek.

Mijlocaşul pe care sperăm să îl vedem cât mai curând în tricoul lui Sepsi a jucat de 9 ori în naţionala Macedoniei, fiind selecţionat şi în echipa naţională de tineret, în cinci rânduri. Petrović, în vârstă de 27 de ani, măsoară 1,74 metri şi cântăreşte 70 de kilograme. Petrović ar putea debuta la echipa noastră în partida de sâmbătă, 9 septembrie ora 18:30, cu FC Voluntari, care are loc la Braşov.

Bun venit la Sf. Gheorghe!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.