SPORT 2 iulie 2010

Mihaela Munteanu de la CSM Sfântu Gheorghe – campioană europeană!

de Covasna Media | 813 vizualizări
Luptele libere demonstrează că sunt sportul ”pe val” în Sfântu-Gheorghe, reușind să furnizeze o nouă performanță de excepție. Mihaela Munteanu, una dintre cele mai tinere luptătoare din grupa de elită a lui Matefi Arpad, de la CSM Sfântu Gheorghe, a dat lovitura, reușind prima ei mare performanță. Covăsneanca a reușit să câștige titlul european la categoria 51 de kilograme, în cadrul Campionatelor Europene de lupte

Luptele libere demonstrează că sunt sportul ”pe val” în Sfântu-Gheorghe, reușind să furnizeze o nouă performanță de excepție. Mihaela Munteanu, una dintre cele mai tinere luptătoare din grupa de elită a lui Matefi Arpad, de la CSM Sfântu Gheorghe, a dat lovitura, reușind prima ei mare performanță.

Covăsneanca a reușit să câștige titlul european la categoria 51 de kilograme, în cadrul Campionatelor Europene de lupte libere pentru juniori, desfăşurate la Samokov în Bulgaria.

Sportiva Clubului Sportiv Municipal a luptat exemplar reușind victorii categorice în fața fiecărei adversare. Învinsele sale au fost, pe rând, bielorusa Alena Salapina, italianca Marta Iadeluca și Eileen Frederich din Germania. În finala categoriei, Mihaela a depășit-o pe puternica Maryana Bezruka din Ucraina, scor 3 - 0.

Născuta pe 4 martie 1990, Mihaela Munteanu este una din marile speranțe ale secției de lupte aflate sub pregătirea lui Matefi Arpad, iar acest titlu este prima confirmare categorică a talentului său și a potențialului de a deveni o mare campioană.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
munteanu, 5 iulie 2010
bravooooo soro...exti un exemplu....:*:*
dan raazvan, 4 iulie 2010
BRAVO COLEGA....cea mai tare>:D<
Marcela Stefu, 3 iulie 2010
Felicitari Mihaela,ma bucur tare mult pentru tine si iti urez numai impliniri in tot ceea ce ti-ai propus.
Gopsa Danut, 2 iulie 2010
bravoooooo colegaaaaa:*:*:*:**,felicitari,esti cea mai tare;)
Tase, 2 iulie 2010
Bravo colega...Felicitari!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.