SPORT 2 iulie 2019

Micuții baschetbaliști covăsneni pe litoral

de Covasna Media | 1080 vizualizări

Federația Română de Baschet a organizat, tradițional, la Costinești, în județul Constanța, Campionatele Naționale de minibaschet și babybaschet. La masculin, babybaschet, Covasna a fost reprezentată de ACS Salema Sf. Gheorghe, care a prezentat două echipe în competiție. Cea principală s-a clasat pe locul 6 în grupă, iar cea secundă pe locul al nouălea din 10 formații repartizate.

La minibaschet, ACS Salema Sf. Gheorghe a terminat într-una din grupe pe locul al patrulea, iar KSE Tg. Secuiesc pe locul 9, ultimul. 

La feminin, la babybaschet, foarte bună a fost evoluția echipei KSE Tg. Secuiesc, care cu o linie de clasament compusă din 6 victorii și două înfrângeri a terminat o grupă de 11 echipe pe locul al treilea, după forțe ale baschetului juvenil românesc precum Dan Dacian București și LT ”Lucian Blaga” Reghin. Pe același tablou, CSS Sf. Gheorghe a încheiat pe locul 5, iar Sepsi -Sic Sf. Gheorghe pe locul 10.

La minibaschet, fetele de la Sepsi SIC Sf. Gheorghe au suferit o singură înfrângere, dar au obținut 7 succese. Ele s-au clasat pe locul secund al grupei, la egalitate de puncte cu Temerarii Călărași, departajarea făcându-se la coșaveraj. În grupa cealaltă, CSS Sf. Gheorghe a încheiat competiția pe locul 7. 

Tot la Costinești în această săptămână, se desfășoară, tot sub egida Federației Române de Baschet, Campionatul Național U12.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.